klassieke keuken, aswa keukens, keuken, the art of living

  • ASWA Keukens
  • Zuidelijk 18
  • 5705 CS Helmond

Kies jouw favoriete keukenstijl | ASWA Keukens

Van modern tot klassiek en industrieel: iedereen voelt zich thuis in een ander interieur. Laat je door ASWA inspireren middels de populairste keukenstijlen en interieurtrends van dit moment en ontdek welke keukenstijl bij jou past. De verschillende stijlen zijn goed met elkaar te combineren; sommige stijlelementen zie je dan ook vaker terugkomen. 

 

Moderne keuken

Een moderne keuken staat bekend om haar strakke lijnen en het gladde design. Vaak wordt gedacht aan witte hoogglans keukenfronten met een donker blad, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.  

moderne keuken, the art of living, aswa keukens

Moderne keuken van SieMatic, ASWA Keukens (fotografie The Art of Living)

 

Klassieke keuken

Kenmerkend voor de klassieke keukenstijl is elegantie en statigheid. Het is een tijdloze stijl die al eeuwenlang wordt doorgevoerd. Steeds vaker wordt deze stijl met moderne elementen gecombineerd waardoor een vernieuwende klassieke stijl is ontstaan. 

klassieke keuken, aswa keukens, the art of living

Klassieke keuken van SieMatic, ASWA Keukens

Industriële keuken

Een stoere look ontstaat uit natuurlijke elementen zoals beton, hout en roestvrijstaal: dat is een industriële keuken. Deze keukens halen hun inspiratie uit het bruisende leven in de stad. Dit zorgt ervoor dat de keukens meegaan met de trendontwikkelingen waardoor jouw keuken perfect bij jouw levensstijl zal gaan passen. 

industriële keuken, the art of living, aswa keukens

Industriële keuken van SilverLine, ASWA Keukens (fotografie The Art of Living)

 

Luxe keuken

Een exclusief keukendesign staat centraal bij de luxe keuken. Met oog voor details zijn de keukens met de meest luxe en exclusieve materialen afgewerkt. Ook aan het keukenontwerp wordt veel aandacht besteed. Passend bij de wensen en de beschikbare ruimte wordt een uniek ontwerp neergezet. 

luxe keuken, aswa keukens, the art of living

Luxe keuken van Eggersmann, ASWA Keukens

 

Landelijke keuken

Een landelijke keuken wordt vaak geassocieerd met gezelligheid en warmte. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen. In tegenstelling tot een moderne keuken zijn deze keukens wat losser en rustieker. 

landelijke keuken, the art of living, aswa keukens, keuken

Moderne Landelijke keuken van SieMatic, ASWA Keukens

 

Greeploze keuken

Een echte trend in de keukenwereld is eengreeplozekeuken. Gekenmerkt door de minimalistische uitstraling zorgt ze voor een strakke look. Zelfs apparatuur kan tegenwoordiggreeploosworden weggewerkt. 

greeploze keuken, aswa keukens, the art of living

Greeploze keuken van SieMatic, ASWA Keukens

 

Keuken met kookeiland

Een keuken met kookeiland wordt geassocieerd met sfeer en gezelligheid. Veelal wordt een eiland geplaatst in een ruimte die verbonden is met de eetkamer en/of woonkamer. Hierdoor wordt deleefkeukenecht onderdeel van het huis. 

kookeiland, the art of living, aswa keukens

Keuken met kookeiland van SieMatic SLX, ASWA Keukens

 

Hoogglans keuken

Modern, tijdloos, minimalistisch en strak; dat past bij een hoogglans keuken. Een hoogglans witte keuken is al jaren populair en dat is nog steeds zo. Dit zorgt ervoor dat eenhoogglanskeuken een tijdloos karakter heeft waardoor je niet snel uitgekeken zal raken. Hoogglans gaat vaak samen met een moderne stijl, maar wanneer je kiest voor een donkere kleur kan ze ook wat klassieker ogen.

hoogglans keuken, aswa keukens, the art of living

Hoogglans keuken van SilverLine, ASWA Keukens (fotografie The Art of Living)

 

 

Tekst: ASWA Keukens – Julia Leemans
Fotografie: ASWA Keukens

____

ASWA

____

Meer projecten van ASWA Keukens bekijken?