Kies voor een exceptioneel fornuis van La Cornue

DeNardi

Van alle keukenapparatuur die je aanschaft is het fornuis misschien wel het belangrijkste. Je maakt er ten slotte iedere dag gebruik van. Het fornuis is dan vaak ook het pronkstuk van de keuken. Een fijn fornuis zorgt er niet alleen voor dat je er de heerlijkste gerechten op kunt bereiden, maar wanneer hij er mooi uitziet zal dat het keukendesign alleen maar ten goede komen. Het is daarom belangrijk dat je een variant kiest die qua functies en uitstraling volledig aansluit bij jouw wensen. Daarom laten we je graag kennis maken met het merk La Cornue. Hun prachtige fornuizen zijn te verkrijgen bij DeNardi.  

De fornuizen van La Cornue 

La Cornue is een bedrijf dat zich bezighoudt met het maken van exceptionele fornuizen voor fijnproevers en gastronomen. Het zijn de mensen die houden van de warmte van het vuur en geuren die in de keuken hangen, die besluiten hiervoor kiezen. Een fornuis van La Cornue is meer dan hetgeen dat we gewend zijn. Daarom maakt het bedrijf gebruik van de modernste technologieën en zijn ze constant bezig om hun producten de perfectioneren. Dit betekent dat ze tegenwoordig alleen gebruik maken van edele materialen die gekozen en geselecteerd zijn om hun kwalitatieve en duurzame eigenschappen. Denk hierbij aan gietijzer, staal, massief messing en nikkel. Op de afbeeldingen zie je hun bekende chateau serie. Deze voldoet aan al deze eigenschappen en kan worden geleverd met elektrische ovens en cooktop configuraties.  

Meer over DeNardi 

DeNardi is al vele jaren leverancier van hoogwaardige fornuizen en andere keukenapparatuur. Zij zien de keuken als het middelpunt van de woning en stellen het gezinsleven daarmee voorop. De gemakken van een leefkeuken worden daarom steeds belangrijker en zij vinden dat de kwaliteit van de apparaten daarin mee moet groeien. Daarom leveren zij niet alleen het merk La Cornue, maar ook de merken AGA en Kaelo.  

Editor: Media team

Datum: 24-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DeNardi