kinderkamer, TASJA LAP, jongens kamer, modern, chique, the art of living

  • TASJA LAP
  •  
  •  

Kinderkamer for the boys | TASJA LAP

Er is genoeg inspiratie op ons forum te vinden om je complete huis mee in te richten, ook wel om je huis tien keer opnieuw mee te verbouwen. Een aspect dat behoorlijk onderbelicht is zijn de kinderkamers. Veel huizen bevatten zeker wel kinderkamers, maar die blijven vaak buiten beschouwing. TASJA LAP werd gevraagd om een stoere kinderkamer te ontwerpen en wilde het ontwerp graag aan ons tonen. Haar kinderkamer is er één voor copy and paste! Deze kamer heeft veel unieke elementen, zoals een bed op verhoging, een bankje verwerkt in de bedverhoging en zelfs een schommel!

kinderkamer, TASJA LAP, jongens kamer, modern, chique, the art of living

Nog steeds high end

De stoere kinderkamer for the boys heeft als basiskleur een prettige crèmekleur met alleen maar complementerende kleuren uit een palet van bruin. Die opzet wordt heel vaak gebruikt in high end livings en is superleuk om terug te zien in een kinderkamer. Het bed is op een verhoging geplaatst, wat een speels effect geeft waar kinderen vaak dol op zijn. Hiermee hebben ze het gevoel dat ze op een podium slapen. Voor het bed is een bankje geplaatst, waar deze jongen even kan uitrusten met vriendjes of zich even alleen kan terugtrekken. Ook is een stoere schommel in de kamer geplaatst, iets wat elke jongen wil!
kinderkamer, TASJA LAP, jongens kamer, modern, chique, the art of living

Ook functioneel

Om ruimte te besparen, zijn kasten in de muur geplaatst, waar je allerlei verschillende dingen in kunt opbergen. In het midden van deze kasten is een tv geplaatst, zodat hij ’s avonds een film kan kijken of spelletjes kan doen. Aan weerszijden van het bed zijn grote spiegels geplaatst om de ruimte optisch groter te laten lijken. Door er lampen voor te hangen, versterk je het effect van subtiele verlichting. De kleuren in deze kamer scheppen een aangename en warme sfeer, geven de kamer een luxueuze uitstraling en zijn bovendien erg tijdloos. Over een paar jaar zal het nog steeds heel modern en mooi zijn. Kortom; een heerlijke plek met alles wat een jongen zich kan wensen!

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: TASJA LAP

____

____

 

Meer projecten zien van TASJA LAP?