Klassiek interieur met prachtige maatwerk vloeren

Pruysen Parket

Deze waanzinnige woning kreeg een authentieke uitstraling door een interieur met klassieke elementen. Let bijvoorbeeld eens op de prachtige muurdecoratie en de houten balustrade bij de trap. Om deze interieurstijl nog meer te benadrukken kozen de bewoners voor een donkerbruine houten vloer. Deze vloer is volledig maatwerk en past daardoor goed bij de ruimte. De vloer is het werk van Pruysen Parket en ze hebben wederom fantastisch werk geleverd. De bewoners genieten dan ook iedere dag weer van hun prachtige houten vloeren

Maatwerk vloeren 

Deze prachtige eiken prime vloeren bestaan uit verschillende vloerdelen die zwaar geborsteld zijn. Hierna werden ze door Pruysen Parket diep gerookt en naturio geolied. Daarnaast zijn deze vloeren vast verlijmd op het dekvloer zodat in alle ruimtes strak tegen de lambrisering en kozijnen gezaagd kon worden. Dit zorgt ervoor dat de vloerdelen naadloos in elkaar overlopen en ze samen één schitterend geheel vormen. Dit was een secuur en tijdrovend klusje, maar het bood wel het gewenste eindresultaat. Als kers op de kaart adviseerde Pruysen Parket de bewoners om de trappen met hetzelfde hout te bekleden. Waardoor wederom eenheid en harmonie is ontstaan.  

Meer over Pruysen Parket 

Ambacht met Aandacht, dat is hetgeen waar Pruysen Parket om bekend staat. Zij zitten al meer dan dertig jaar in het vak en weten iedere keer droomvloeren op maat te creëren. Dit doen ze volgens hun succesvolle en geheel eigen werkwijze. Er wordt gekeken naar de leefwijze van de klant, de wensen die zij hebben en het budget dat ze hiervoor vrij willen maken. Door dit als uitgangspunten te nemen kan Pruysen Parket advies op maat garanderen. Hierbij letten zij op de nette afwerking, die moet kloppen tot in de kleinste details. Kortom, je kan bij het bedrijf rekenen op een service zoals je die mag verwachten bij kwaliteitsvloeren.  

Editor: Media team

Datum: 29-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Pro Sign Services