Klassieke houten sectionaaldeuren

Different Doors

De bewoners van deze prachtige villa wilden graag dat alles volledig zou kloppen aan hun woning. Daarom kozen zij ervoor om zelfs de kleinste details op elkaar af te stemmen. Om ervoor de zorgen dat ook de garagedeuren op zouden gaan in het ontwerp werden deze geplaatst door Different Doors. Dit bedrijf was op zijn beurt weer erg trots om mee te mogen werken aan dit onbeschrijflijk mooie project. Er werd gekozen voor houten garagedeuren, die volledig in stijl zijn met de woning.  We vertellen je er graag meer over.  

Houten garagedeuren 

Different Doors heeft voor dit project maar liefst drie houten sectionaaldeuren mogen plaatsen. Twee daarvan zijn uitgevoerd in een klassieke stijl met prachtige bossing panelen en specifieke houten details. De derde garagedeur werd bekleed met verticale latten, die perfect overlopen in de gevelbekleding. Deze bewuste kleur- en materiaalkeuze creëren een gevoel van nostalgie en traditie.  Dit was dan ook een vereiste voor de uitstraling van de klassieke houten garagedeuren. Bovendien past de garage zo volledig bij de stijl van de naastgelegen woning. Het geheel is rustig, landelijk en dus klassiek, waardoor een landhuis gevoel gecreëerd wordt.  

Meer over Different Doors 

Dit project is een goed voorbeeld van de onbegrensde mogelijkheden die Different Doors biedt. Zij hebben door de jaren heen erg veel verschillende types sectionaaldeuren geplaatst, die alle erg verschillend waren qua ontwerp, productie en montage. Hierdoor durven zij een uitdaging aan te gaan en daarom kijken zij graag mee met jou mee naar de mogelijkheden. Dus ook wanneer je opzoek bent naar houten garagedeuren maar je ze net in en andere stijl wil of als ze op een andere manier moeten werken, ook dan kun je bij hen terecht. De ontwerpers maken een ontwerp dat aansluit bij al jouw wensen en eisen.  

Editor: Media team

Datum: 30-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Different Doors