tieleman keukens, klassieke keukens, the art of living

  • Tieleman Keukens
  • Korendreef 15
  • 3241 AS Middelharnis
  • Contact:
  • Tel.: 0187-602555
  • E-mail: info@tieleman.nl

Klassieke keukens met luxe uitstraling | Tieleman Keukens 

Tieleman Keukens is een hecht en zelfstandig familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en ver daarbuiten. En nu hebben ze een keukenprimeur! In samenwerking met Maison Sucre Luxury Interiors heeft Tieleman een serie klassieke keukens ontworpen. Deze luxe maatwerkkeukens hebben een stijlvolle uitstraling en worden compleet gemaakt door de samenwerking met Mereno, Arte, Miele, Novy, La Cornue en Dekker. In dit artikel showen we twee prachtige ontwerpen uit deze lijn: de Fairmont in combinatie met de Long Island en als tweede model Aspen. Beide keukens zijn klassieke modellen met een luxe uitstraling.

tieleman keukens, klassieke keukens, the art of living

Fairmont en Long Island

Het keukeneiland van dit showmodel is uitgevoerd in zwart (model Fairmont) tezamen met de bijbehorende zwarte buffetkasten met glasdeuren. De witte, zijdeglans keuken (Model Long Island) is een schoonheid op zich. De luxe barkrukken, de fraaie verlichting en stijlvolle gordijnen komen allemaal uit de collectie van Maison Sucre en geven de keuken een koninklijke uitstraling.Het La Cornue Cornefu fornuis, het granieten aanrechtblad en de Miele keukenapparaten geven de keuken body. De keukens worden allemaal uitgevoerd met luxe goudkleurige greppen en knoppen, mooie pilasters en de stijlvolle kroonlijsten die de keuken de finishing touch geven.

tieleman keukens, klassieke keukens, the art of living

Aspen

Het tweede model uit de lijn van klassieke keukensde Tieleman-Maison Sucre keuken model Aspen, heeft bijbehorende Maison Sucre tafelpoten met een leeuwenkopmotief. Deze prachtige koloniale koninklijke keuken met chique kaderdeuren in eiken fineer beits is ontworpen in samenwerking met Maison Sucre die bekend staan om hun verfijnde klassieke interieurs met hun warme en uitnodigende uitstraling. Op deze keuken is gewerkt met metaalkleurig beslag dat de keuken een stoer en tevens elegante uitstraling geeftHet kookgedeelte heeft een luxe Falcon Nexus Steam inductie fornuis en twee hoge kasten met opbergruimte en een Siemens koelkast. Het eiland met ruime bar wordt ondersteund door twee kenmerkende Maison Sucre tafelpoten in zwart composiet met leeuwenkop motief.  

tieleman keukens, klassieke keukens, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Tieleman Keukens

____

Tielemans keukens

____

Meer projecten bekijken van Tieleman Keukens?