Preferrp, stalen binnendeur,

  • Preferro metaaltechniek
  • De Beeke 1
  • 5469 DV Erp

Klassieke stalen binnendeur | Preferro

De bewoners woonden in een 320 jaar oude boerderij met een indrukwekkende schuurwoning op dezelfde kavel. Nadat de kinderen uit huis waren, stelden ze elkaar regelmatig de vraag of het nog steeds leuk wonen zou zijn zodra ze de 80 zouden passeren. Daarop besloten zij dat het tijd werd voor iets anders. Iets nieuws. Met de schuurwoning in het achterhoofd namen ze LA | Architecten Ingenieurs in de arm. Het werd een intensief en zeer vruchtbaar proces, dat leidde tot een prachtig eindresultaat en zeer tevreden gebruikers. Een mooi staaltje werk is de klassieke stalen binnendeur van Preferro die ervoor zorgt dat het geheel luchtig blijft.

Gemak en comfort

De woning moest de bewoners zo min mogelijk onderhoud en zo veel mogelijk gemak en comfort bezorgen. Door toepassing van het domoticasysteem hebben zij alles wat betreft het regelen van dat comfort binnen handbereik. De keuken is de plek waar de bewoners de meeste tijd doorbrengen. Heel begrijpelijk, want het is een prachtige, rustige ruimte waarin je heerlijk kunt wegdromen in de zichtlijnen naar de rest van de woning, de eigen tuin en de aangrenzende landerijen. De klassieke stalen binnendeur is een doorzichtige verbinding van de binnenkomst met de keuken en living. Omdat de living een massief wandmeubel heeft gekregen waarachter een trap is weggewerkt, was het voor de andere zijde van de trap belangrijk dat die overgang subtiel bleef. Daarmee houd je het geheel luchtig, maar ook afwisselend.

Preferrp, stalen binnendeur,

Meer over Preferro

Preferro is een specialist in het creëren van hoogwaardig metaaldesign, stijlvolle stalen deuren en adembenemende stalen trappen; oogstrelend maatwerk van ongekend niveau en ambachtelijk vakwerk van Nederlandse bodem. Dat is waar Preferro voor staat. Het team is jong, dynamisch, vakkundig en ervaren, maar ook perfectionistisch en flexibel. Het bedrijf is opgericht door Rob van Lieshout en Jens Otten, twee vakmannen met een passie voor metaal en oog voor detail. Het zijn twee vrienden met één doel: mooi werk maken. Metaalwerkers. Ruwe bolsters, blanke pit. Noeste mannen. Harde werkers. Het is allemaal honderd procent waar. Maar Preferro is zoveel meer. Bij Preferro werken stylisten die door hun werk verheven worden tot kunstenaars.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

____

Meer projecten van Preferro bekijken?