klassieke verlichting, haagsche kunsthandel, luxe uitstraling, kroonluchter, ronde trap, verlichting

  • Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Klassieke verlichting | Haagsche Kunsthandel

Stijlvolle en klassiek woningen hebben vaak hun schoonheid te danken aan een perfect interieur, inclusief een doordacht en authentiek lichtplan. In een villa als deze is een exclusieve kroonluchter dan ook een parel aan het plafond. Deze bewoners hebben gekozen voor een klassieke verlichting van de Haagsche Kunsthandel. Deze lamp is werkelijk het resultaat van ultieme creativiteit met het mooiste materiaal dat er is: kristal van Swarovski.

Overweldigend

Bij binnenkomst van deze villa wordt gegarandeerd je adem weggenomen bij het zien van deze klassieke verlichting. De ruimte die ingericht moest worden is dan ook overweldigend: een trap die in een prachtige golfbeweging omhooggaat en eindigt in een bijna volledige cirkel van schoonheid met een plafond van maar liefst zes meter hoog! Stijlvolle klassieke verlichting mag natuurlijk in dit exclusieve plaatje niet ontbreken.

Spiraal

De Crystal Floating Chandelier wordt van bovenuit belicht. De onderdelen van een kroonluchter hangen los van elkaar aan hele kleine ijzeren draden. Hierdoor lijkt de kroonluchter te zweven door de ruimte, wat zorgt voor een prachtig oogopslag. Om een speels effect te creëren is ervoor gekozen om de armen op verschillende hoogtes op te hangen. De armen lijken als een spiraal naar beneden te komen, een effect dat in deze ruimte absoluut niet misstaat.

Lijnenspel

Een mooi bijkomend effect van deze klassieke verlichting is dat ook het inktzwarte en sierlijke hekwerk, dat zowel langs de trap als bovenaan op de verdieping is geplaatst, extra tot zijn recht komt. Het prachtige en ronde lijnenspel in deze constructie wordt extra belicht door de kroonluchter en tevens ontstaat er een schaduwwerk op de vloer en de wanden. Omdat een aantal lichtstralen van bovenaf op de gouden afwerking van het hekwerk schijnen, lichten deze nog even subtiel op. Al met al zorgt deze klassieke verlichting voor de finishing touch van deze weergaloze hal.

klassieke verlichting, haagsche kunsthandel, luxe uitstraling, kroonluchter, ronde trap, verlichting

 

Tekst: Haagsche Kunsthandel
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

____

klassieke verlichting, haagsche kunsthandel, luxe uitstraling, kroonluchter, ronde trap, verlichting

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?