Kleed je huis aan met deze laatste woontrends 

Als je zoekt naar een trendy, kwalitatieve maar vooral betaalbare inrichting voor in je huis, ben je bij Lifa Living en Dreamhouse aan het juiste adres. Het assortiment van Lifa Living is heel breed, je hebt vloerkleden, meubels, verlichting of andere soort accessoires voor in en rondom je huis. Tegenwoordig hebben ze ook gordijnen, met ringen of haken, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dreamhouse biedt complete boxsprings aan, die een juiste prijs –kwaliteitverhouding hebben. Wij zetten hieronder de laatste trends op het gebied van wonen. 

Vloerkleden

Een mooi vloerkleed maakt je inrichting van je huis compleet. Vloerkleden zijn er in verschillende vormen en maten, waardoor er altijd eentje bij jouw inrichting past. Is je inrichting straks en overzichtelijk, kan je het beste kiezen voor een vierkant of rechthoekig tapijt. Heb je juist meer een speelse sfeer, kan je beter kiezen voor een rond vloerkleed. Lifa Living is qua vloerkleden heel erg veelzijdig. Ook zijn er binnen de vorm van een vloerkleed veel verschillende soorten vloerkleden. Wil je meer warmte creëren binnen je woning, kies dan een vintage vloerkleed, wil je meer een speelse uitstraling, kijk dan naar een patchwork vloerkleed. Dit is een echte eyecatcher en door de combinatie van verschillende soorten vloerkleden zorgt dit ook voor een speels effect binnen je interieur 

Gordijnen

Een onmisbaar item in je huishouden zijn de gordijnen. Gordijnen zorgen voor een warme uitstraling aan je huis, en zetten de toon in je interieur. Wil je wel privacy maar geen donkere ruimtes, kies dan voor de licht doorlatende gordijnen. Het zorgt ervoor dat zonlicht er doorheen komt, maar dan niet iedereen bij je naar binnen kan kijken. Daarnaast geeft het lang houden van je gordijnen een nonchalante look. Laat het imperfecte, juist perfect worden.  

Boxspring

Voor een goede nachtrust heb je een comfortabel bed of boxspring nodig. Boxsprings zijn in principe een box met veren. Daarbij heb je dan een matrasdrager die gevuld is met spiraalveren wat zorgt voor loze ruimte. Deze loze ruimte is goed voor de ventilatie in de bodem. Door een comfortabel matras erbij te kiezen, zorgt het ervoor dat de ondersteuning voor het lichaam beter gereguleerd wordt. Hierdoor wordt het gewicht weer op een gelijkmatige manier verdeeld.  

Luxe uitstraling

Boxsprings zijn de laatste tijd heel erg populair. Het zijn comfortabele bedden met een eigen unieke luxe uitstraling. Bij een echte boxspring hoort natuurlijk ook een mooi hoofdbord. Bij Dreamhouse kan je ervoor kiezen om deze gestoffeerd te maken met een aparte stof, dit zorgt er ook weer voor een luxere uitstraling. Door kleuren en stoffen te combineren, haal je een echte eyecatcher in huis. 

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.