kleur bepalen, interieurspuiterij Jansen, kleuren, afwerking, kleurenpallet,

Kleur bepalen voor uw interieur | Interieurspuiterij Jansen

Interieurspuiterij Jansen is al 40 jaar dé specialist in kleur bepalen en afwerking. Sinds kort heeft het bedrijf een eigen Kleuren Museum geopend in Noord-Brabant.

Alles is mogelijk

Met veel licht en meer dan 400 kleurenstalen in handbereik ontvangt Interieurspuiterij Jansen dagelijks binnenhuisarchitecten, keukenproducenten, meubelmakers en particulieren in hun Kleuren Museum. François Hannes maakte het sprekende en bezielde ontwerp voor het Kleuren Museum, je krijgt er als vanzelf zin in een nieuwe kleur voor je interieur. En als je advies nodig hebt, dan kun je snel schakelen met Ruud en Coen Jansen. Zij geven vaak net dat andere idee waar je zelf nooit aan had gedacht.

kleur bepalen, interieurspuiterij Jansen, kleuren, afwerking, kleurenpallet,

Materiaal, kleur en afwerking

Als je je verdiept in de verschillende laksoorten en afwerkingen, dan merk je dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Alles hangt samen met functionaliteit, smaak en de rest van de inrichting. Kies je voor een sfeer die rust uitstraalt, of ga je voor enkele blikvangers in je interieur? De mengmachine maakt de perfecte kleur, opgebouwd uit verschillende componenten. Op deze manier kun jij gemakkelijk de nieuwe kleur bepalen voor jouw interieur!

Kleur bepalen in het Kleuren Museum

Interieurspuiterij Jansen draait op volle toeren en gaat met volle kracht vooruit. In het Kleuren Museum ervaar je dat er werkelijk oneindig veel kleur- en afwerkingsmogelijkheden zijn om je nieuwe of bestaande interieur van een nieuwe uitstraling te voorzien. Interieurspuiterij Jansen adviseert je met passie voor het vak en is dé veelzijdige specialist voor interieur spuitwerk. Het team van vakmensen is trots op hun werk. Dat merk je aan alles. Dus, welke kleur past bij jou? Welke afwerking heb je altijd al willen hebben in je interieur? Interieurspuiterij Jansen adviseert op het gebied van kleur bepalen, inspireert en levert prachtig werk.

kleur bepalen, interieurspuiterij Jansen, kleuren, afwerking, kleurenpallet,

 

Tekst: Linde ten Broek
Fotografie: Interieurspuiterij Jansen

 


kleur bepalen, interieurspuiterij jansen, kleuren, afwerking, showroom

Interieurspuiterij Jansen


“Al 40 jaar de specialist in kleur en afwerking.”

__
Meer informatie over Interieurspuiterij Jansen?