Kleurrijk interieurontwerp met verschillende eyecatchers 

Keeldar Projecten

Deze schitterende woning is een nieuwbouwproject en werd helemaal naar de wensen van de bewoners vormgegeven. Zij laten zich omschrijven als kleurrijke personen en wilde dat dit terug te zien zou zijn in hun woning en dan met name in hun interieur. Daarom kozen zij voor een duidelijke basis, felle kleuren en zachte materialen. Hierdoor ontstond een geweldig interieurontwerp waarbij de juiste elementen, door het vele daglicht, op een mooie wijze benadrukt worden. Medeverantwoordelijk voor dit project was Keeldar Projecten zij hebben de bewoners volledig weten te ontzorgen tijdens deze interessante verbouwing.  

Spraakmakend interieurontwerp  

Nadat de wensen van de bewoners duidelijk waren ging Studio Ruim uit Amsterdam aan de slag met het interieurontwerp. Om vervolgens samen met Keeldar Projecten de uitwerking op te pakken. Deze samenwerking zorgde ervoor dat de woning een spraakmakend interieur kreeg. Een interessant element binnen deze woning is bijvoorbeeld de houtenvloer van de bovenverdieping die doorloopt als plafond van de lager geleden verdieping. Daarnaast werd in het plafond verlichting geïntegreerd, zodat ook de donkere hoekjes van de woning prachtig verlicht zouden worden. Een andere eyecatcher binnen de woning is de keuken. Deze kreeg een schitterend blauw, groene kleur en eist daardoor vrijwel alle aandacht op. Al met al is het interieurontwerp mooi, strak en hoogstaand te noemen en laat dat nou precies zijn waar Keeldar Projecten voor staat.  

Over Keeldar Projecten 

Keelder Projecten is een bedrijf dat bekend staat om zijn verbouwingen, die van hoog, ongekend niveau zijn. Tijdens zo’n verbouwing proberen zij hun klanten volledig te ontzorgen op een manier die past bij de wensen van de klant. De klant staat dan ook altijd op nummer één en daarom hechten zij er belang aan tijdens het volledige proces helder te blijven communiceren. Zij zijn ervan overtuigd dat je alleen zo tot het beste en het gewenste resultaat kan komen.  

Editor: Media team

Datum: 21-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Keeldar Projecten