Koken en ontmoeten in stijlvol licht

Karizma Luce

Kom binnen in deze moderne villa en ervaar meteen de rust en ruimte die elke kamer uitstraalt. Hier in de stijlvolle keuken, het hart van het huis, kijk je uit over het verstrekkende weidse landschap en het zwembad in de tuin. De keuken is dé plek om elkaar te ontmoeten, samen te genieten en bijzondere momenten te vieren. De kwaliteitsverlichting van Karizma Luce vervult hier belangrijke rollen: praktisch, om de fijnste gerechten te kunnen bereiden en sfeervol om optimaal te kunnen genieten van het moment.

De keuken is spot-on

Functioneel en elegant, dat zijn de tijdloze spots Dea Amata XS (kleine versie) en Dea Amata XM (grotere versie). De ingebouwde spots gaan naadloos op in de rest van het interieur en zorgen daarmee voor een strakke look. Met deze armaturen kun je altijd vertrouwen op de juiste hoeveelheid licht op de juiste plaats. De Dea Amata is verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen, zwarte of witte uitvoering en biedt de keuze tussen 7 verschillende reflectorkleuren. Er is altijd één die perfect past bij het interieur.

Gericht belichten met Vuoto (voor GU10)

De kastenwand wordt subtiel belicht door het veelzijdige Vuoto-armatuur. De prachtige armaturen van Vuoto worden leeg geleverd en hebben alleen nog een GU10-lichtbron naar keuze nodig. De juiste sfeer op de juiste plaats creëer je zo in een handomdraai met de Vuoto-armaturen.

Koken in stijl met de Perla

Boven het kookeiland pronkt het armatuur Perla. Deze elegante en minimalistische sfeermaker bepaalt niet alleen het moderne karakter van de keuken, maar draagt ook zorg voor fantastisch sfeervol licht tijdens het koken.

Stijlvolle verlichting die de juiste snaar raken en hun werk uitstekend doen: dat is fijn thuiskomen.

Editor: Media team

Datum: 02-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Karizma Luce

Fotografie: Karizma Luce