Kokendwaterkraan ook voor gekoeld en bruisend water

Quooker

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan in combinatie met een CUBE nu ook gekoeld en bruisend water. Een Quooker is energiezuinig, duurzaam en bespaart tijd en ruimte op het aanrecht. Dankzij een goed doordacht bedieningssysteem is een Quooker de meest veilige kokendwatervoorziening voor de keuken. Stel zelf heel gemakkelijk jouw ideale Quooker samen. Kies je kraan, gewenste finish en reservoir en ervaar zelf het gemak van een Quooker in de keuken! 

Kraan---Quooker, the art of living

De CUBE

Met een Quooker tap je warm, koud en kokend water direct uit je kraan. Gebruik je Quooker voor het koken, blancheren of pocheren van bijvoorbeeld groenten of vis. Drink je graag bruiswater? Kies dan voor een CUBE zodat je ook kunt genieten van gekoeld en bruisend water. Het is een duurzame oplossing en je hoeft zelf niet meer te sjouwen met flessen bruiswater.

Veilig

Naast de energiezuinige reservoirs, is de Quooker ook nog eens de veiligste warmwatervoorziening in de keuken. Dankzij de gepatenteerde bedieningsknop is de Quooker veilig te gebruiken. Er zijn diverse modellen en finishes beschikbaar, dus er is altijd een Quooker die bij jouw keuken past.

Kraan---Quooker, the art of living

Editor: Media team

Datum: 28-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Quooker