Quooker

  • Quooker Nederland BV
  • Staalstraat 1
  • 2984 AJ Ridderkerk
  • Contact:
  • Tel.: +31 (0)180 420488
  • E-mail: info@quooker.nl

Kokendwaterkraan voor iedere keuken! | Quooker

Ronde, rechte, klassieke en moderne modellen kranen verkrijgbaar in verschillende finishes. Quooker biedt een brede collectie kranen. Iedere keuken is anders en daar past Quooker zich als geen ander op aan. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina. Een kokendwaterkraan die naast 100°C kokend, warm en koud water in staat is om gekoeld en bruisend water uit de kraan te tappen als je de Quooker CUBE op jouw systeem aansluit. Zo biedt Quooker een kraan die altijd bij je past!

Nieuw: messing Patina

Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur, en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Hierbij heeft het aanraken van het materiaal invloed op de kraan. Hierdoor wordt de kokendwaterkraan met de tijd mooier en mooier. Dankzij dit natuurlijke proces wordt jouw kraan een persoonlijk sieraad voor op het aanrecht.

Quooker

In combinatie met CUBE

De kookendwaterkranen van Quooker staan er om bekend dat je direct koud, warm en 100°C kokend water uit je kraan tapt. Hiermee wordt veel tijd, energie en ruimte in de keuken bespaard. Daarnaast biedt Quooker een extra systeem aan. Er is namelijk de mogelijkheid om je  kookendwaterkraan te combineren met het CUBE systeem. Hierdoor haal je ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker!

Quooker

Voordelen

Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste en lekkerste drinkwater. Dit komt door het HiTAC-koolstoffilter in het reservoir dat het water zuivert. Dit verschil zie je niet, maar proef je meteen. Daarnaast bespaar je dankzij de Quooker kookendwaterkraan ruimte en water. Je tapt altijd de exacte hoeveelheid die je nodig hebt. Ook heb je nooit meer last van een waterkoker op je aanrecht!

Milieubewust

De kookendwaterkraan van Quooker is een bewuste keuze! Je bespaart naast ruimte en water ook tijd en energie. Het kost de Quooker maar weinig energie om het water op temperatuur te houden dankzij de hoogvacuümisolatie in het reservoir. Daarnaast kun je energie besparen met een Quooker COMBI-reservoir, die naast kokend ook warm water levert. Het is de eerste boiler ter wereld met hoogvacuümisolatie en dus de zuinigste warmwatervoorziening. En niet te vergeten dat je nooit meer naar de winkel hoeft om water in plastic flessen te kopen, voordelen genoeg!

 

Tekst: Quooker
Fotografie: Quooker

____

quooker, kokend waterkraan, kraan, keukens

___

Meer projecten bekijken van Quooker?