Korfker Architecten

Korfker Architecten is het grootste architectenbureau van Flevoland. Het bureau dat al 30 jaar ervaring heeft in de branche bestaat uit een team van twintig professionals. Het team werkt dagelijks aan het mooier maken van de gebouwde omgeving. Betrokkenheid, ontwikkeling en persoonlijke aandacht staan hierbij hoog in het vaandel.

Informatie over Korfker Architecten


Korfker Architecten, exterieur, the art of living
Korfker Architecten, exterieur, the art of living
Korfker Architecten
Korfker Architecten
previous arrow
next arrow

Snelgroeiend architectenbureau

Korfker Architecten is opgericht in 1988 door Alje Korfker en wordt bestempeld als één van de snelst groeiende architectenbureaus. In de afgelopen 30 jaar heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan in de woningbranche. Het bedrijf beschikt over een gedreven team van twintig professionals, die elk in hun eigen discipline werken.

Bijzondere ontwerpen

Het bedrijf houdt zich dagelijks bezig met het mooier maken van de wereld om ons heen. Het gaat hierbij om de ontwerpen, die moeten prikkelen en uitblinken. Maar ook het proces moet niet vergeten worden. Korfker streeft naar een vloeiend proces van begin tot eind. Het bedrijf is gedurende het gehele proces de overkoepelende partij.

Onderzoeken en luisteren

Het bedrijf begint niet zomaar aan een nieuw project. Allereerst wordt een grondig onderzoek gedaan naar het vraagstuk. Hierbij is het van belang dat er goed geluisterd wordt naar de opdrachtgevers. Daarnaast is de juiste dosis inleving ook erg belangrijk. Alleen op die manier kan het bedrijf de wensen, omgevingsfactoren en het budget vertalen in een exclusief ontwerp.