Kraal Architecten

Kraal architecten is een full-service architectenbureau. Wij werken aan nieuwbouw-, verbouw-, transformatie-/renovatie- en interieurprojecten. We doen dit veelal voor particulieren. Ons bureau heeft alle benodigde kennis en vaardigheden in huis.

Informatie over Kraal Architecten


Kraal Architecten
Kraal Architecten
slider1
slider2
previous arrow
next arrow

Full-service architectenbureau

Ons portfolio bestaat uit een breed scala aan projecten. Naast nieuwbouw gaat het steeds vaker over het aanpassen van bestaand vastgoed. Met slimme ingrepen combineren wij bestaand en nieuw bij renovatie- en verbouwprojecten. Wij onderscheiden ons op het gebied van de particuliere woningbouw, met unieke maatwerk ontwerpen en totaalconcepten van architectuur en interieur.

In onze ontwerpen gaan wij voor kwalitatief hoogwaardig en goed gedetailleerde oplossingen. Slimme indelingen, fijne ruimten, comfort, bewust materiaalgebruik en oog voor mens en milieu zijn de speerpunten van onze plannen. Om te zorgen dat het niet alleen bij een goed plan blijft, verzorgen wij zelf de technische uitwerking van de projecten in tekeningen en documentatie. En ook tijdens de realisatie van het project bewaken wij de kwaliteit, planning en budget door met u als directievoerder op te treden.