Krachtige badkamer kraan met PVD finish

Hotbath

Wanneer je een badkamer netjes wilt afwerken is het belangrijk dat je details niet over het hoofd ziet. Een voorbeeld hiervan is de badkamer kraan. Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een badkamer inricht maar het doet veel voor het totaalbeeld. De kranen van Hotbath met een PVD-coating zijn dan ook zeker het overwegen waard. Door deze coating oxideert het materiaal niet en blijft de schitterende kleur gegarandeerd. Bovendien geeft het de kranen een lange levensduur.  

PVD-coating 

PVD staat voor Physical Vapor Deposition en voorziet iedere badkamer kraan, van Hotbath, met een ijzersterke en duurzame coating. Deze coating zorgt ervoor dat de producten bestand zijn tegen hardnekkige schoonmaakmiddelen, krassen en stoten. Maar ook kalkaanslag krijgt geen kans, waardoor de producten er na jaren intensief gebruik nog steeds fenomenaal uitzien. Daarnaast is de coating dus duurzaam en bestand tegen metaalcorrosie en oxidatie. Kortom je kunt er jarenlang plezier aan beleven.

Glanzende of matte afwerking 

Je kunt kiezen uit een badkamer kraan met een glanzende of matte afwerking. Dit betekent dat wanneer de PVD coating gepolijst is gaat hij glazen. Deze finish verkleurt niet en je kunt er dus vanuit gaan dat hij zijn originele kleur behoudt. Na intensief gebruik heeft de kraan nog steeds zijn unieke glans en zijn ‘touch of gold’. Wanneer je kiest voor de matte afwerking, kun je kiezen uit vier verschillende finishes; geborsteld messing, geborsteld koper, geborsteld gunmetal en geborsteld nikkel. De laatste twee zijn wat exclusiever, omdat ze alleen te verkrijgen zijn in de Gal kranenserie van Hotbath.

Meer over Hotbath 

Ben je opzoek naar een badkamer kraan of andere badkameraccessoires, dan ben je bij Hotbath aan het juiste adres. Zij staan bekent om hun jarenlange ervaring en produceren producten die energiebesparend en duurzaam zijn. Zo zorgen de kranen van het bedrijf er bijvoorbeeld voor dat je zuinig omgaat met water. Technisch gezien zitten de producten dan ook erg goed in elkaar.  

Editor: Media team

Datum: 20-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hotbath