Haagsche Kunsthandel, kroonluchter, kristallen

  • Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Kristallen kroonluchter in showroom | Haagsche Kunsthandel

De Haagsche Kunsthandel heeft de laatste jaren steeds meer projecten over de grens. Zo hebben ze al verschillende showrooms van het Belgische bedrijf Steylaerts voorzien van een prachtige kristallen kroonluchter.

Exclusieve badkamers

Steylaerts is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van exclusieve badkamers. Het bedrijf is een echt begrip in België en is dan ook een van de marktleiders op het gebied van badkamer renovatie. Steylaerts renoveert meer dan 900 badkamers per jaar, wat neerkomt op ongeveer 5 badkamers per dag.

Kristallen kroonluchter

Steylaerts beschikt over twee grote showrooms van maar liefst 2000 vierkante meter. In deze showrooms zijn hun exclusieve badkamer ontwerpen te bewonderen. Om de showrooms helemaal af te maken, is er gekozen voor de kristallen kroonluchter van de Haagsche Kunsthandel. Hierbij is de keuze gemaakt voor de Maria Theresia, dé klassieker als het gaat om kristallen kroonluchters. Deze naam stamt af van de gelijknamige keizerin van Oostenrijk uit de achttiende eeuw. Zij was helemaal weg van deze kroonluchter en haar paleizen hingen er vol mee.

Maria Theresia

De kroonluchter is te herkennen aan de vele kristallen op het frame. Deze worden volledig met de hand gemaakt en zijn dan ook erg kostbaar. Daarnaast bevat de kroonluchter meerdere siervazen en zijn de armen behangen met kristallen pegels.

Haagsche Kunsthandel, kroonluchter, kristallen

Prachtig contrast

Om het kristal nog beter uit te laten komen, is er gekozen voor zilveren kroonluchters. Het contrast tussen de klassieke kristallen en moderne badkamers is prachtig. Het eindresultaat is sensationeel.

 

Tekst: Haagsche Kunsthandel & Steylaerts
Fotografie: Haagsche Kunsthandel & Steylaerts

____

Haagsche kunsthandel, kristallen kroonluchters, verlichting, kroonluchters, kristallen verlichting

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?