kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

  • Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Kroonluchter met klasse | Haagsche Kunsthandel

Wanneer een familiebedrijf drie generaties wordt gedragen, mag je met recht trots zijn. In Woerdense Verlaat, een klein dorpje aan de rand van de Nieuwkoopse plassen, is op een idyllische plek een Kristalboerderij te vinden. Koffie wordt hier gedronken uit porseleinen kopjes onder kristallen kroonluchters, die symbool staan voor de ondernemersgeest van de moeder van Ton Arendse. Zij startte met de in- en verkoop en hiermee was de Haagsche Kunsthandel geboren. Onder de stimulerende leiding van Ton is het bedrijf verder uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier en bekend specialist in exclusief design kristallen kroonluchter en verlichting met Swarovski kristal. De Haagsche Kunsthandel staat inmiddels wereldwijd bekend om hun productinnovatie, design, technisch vakmanschap en kwaliteit.

Lichtinspiratie

De voormalige hooiberg, die zich achter het familiehuis op het grote landgoed schuilhield, is omgetoverd tot een showroom met zo’n 175 verschillende modellen kristallen kroonluchters, waarin het verfijnde Swarovski kristal is verwerkt. Het zijn allemaal creaties met een eigen identiteit. Van tijdloze, klassieke, elegantie tot trendy strak en speels. Maar altijd met karakter. Alle handelingen voor de gehele productielijn tot aan de logistiek en verzending naar het buitenland aan toe, worden in eigen beheer uitgevoerd vanuit het atelier.

kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

Custom made

De kroonluchters hangen vaak in luxueuze hotels, musea, kastelen, grote landhuizen en luxe villa’s. Tegenwoordig is het heel trendy om een kroonluchter op te hangen, bijvoorbeeld in de slaapkamer, de vide, in de kinderkamer of zelfs op het toilet. Met een kroonluchter maak je een statement. Het brede aanbod van exclusieve design verlichting en de custom made uniek ontworpen kroonluchters in de showroom van de Kristalboerderij is enorm. Er is een lampencollectie samengesteld voor zowel een klassiek als modern interieur. Bij deze lampen staan kwaliteit, elegantie, hoogwaardige afwerking en duurzaamheid centraal. Stuk voor stuk bijzondere exemplaren, die een vertrek uniek maken en waar de familie met hart en ziel aan heeft werkt.

Swarovski

Veel stijl- en design kroonluchters zijn unieke interieurobjecten en hebben een luxueus en charmant karakter. De kaarsenkronen met Swarovski kristallen stralen weelderigheid uit en zorgen voor bijzondere lichteffecten. Vaak wordt een lamp ontworpen naar de persoonlijke wens van de opdrachtgever. Er worden ook plafonnières, wand- en tafellampen ontworpen. De prijskaartjes variëren van €1000,- tot wel €30.000,-. De kroonluchters voldoen aan de strengste eisen voor innovatief en modern design, hoogwaardig materiaal en bijzonder lichteffect. Het licht wordt door het zorgvuldig geslepen Swarovski kristal gebroken en zorgt daardoor in elke ruimte voor een glamoureuze fonkeling.

Groenensteyn Crystal Lighting

De familie werkt met groot enthousiasme aan de ontwikkeling van nieuwe lichtproducten en bedenken en ontwerpen graag zelf nieuwe creaties. Deze private label ontwerpen, custom made fabricage verlichting worden onder de merknaam Groenensteyn Crystal Lighting uitgebracht. De prachtige, unieke creaties van Swarovski kristal worden veelal op maat ontworpen, geheel naar wens van de opdrachtgever en de ruimte waar de kroonluchter voor is bestemd. Tenslotte worden de kroonluchters van Groenensteyn gesigneerd door in elke lamp één blauw Swarovski steentje te verwerken, waarmee de originaliteit is gewaarborgd. Tot nu toe, want met de derde generatie is er een transitie op komst.

kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

Tekst: Haagsche Kunsthandel
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

____

kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?