• Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Kroonluchter op maat | Haagsche Kunsthandel

In onze hoofdstad bevindt zich een karakteristiek pand uit 1918 met een woonoppervlak van ruim 500 m2. Het aangezicht van het pand is prachtig en het interieur is verbluffend goed gedaan door de interieurstylist met prachtige kleuren en een mix van strakke en exotische invloeden. Bij binnenkomst kom je in een prachtige hal terecht met een vissengraatvloer en prachtige grijze muren met een zilveren glans. Het huis heeft drie verdiepingen en deze kan je zien door de prachtige open trap. Deze ruimte leent zich natuurlijk perfect voor een handgemaakte kroonluchter op maat van Groenensteyn.

Eenheid in de lijn van Maria Theresia

In dit prachtige pand is gekozen voor de beroemde Maria Theresia kroonluchter op maat die eigenlijk ik elk interieur past. De uitvoering is in zilver met Swarovksi kristallen. De kroonluchter is heeft maar liefst een doorsnede van 120 cm en een hoogte van 230 cm. De stalenketting is maar liefst 7 meter lang! Op elke verdieping hangen aan de muren prachtige wandlichten in hetzelfde design van de Maria Theresia kroonluchter op maat voor die perfecte overeenstemming.

Meer over De Haagsche Kunsthandel

De Haagsche Kunsthandel is een familiebedrijf dat al 75 jaar actief is. In deze jaren is er enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Door deze ervaring is Haagsche Kunsthandel een echte expert als het gaat om kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters. Een kroonluchter is echt een mooie toevoeging aan een ruimte. Het brengt luxe, exclusiviteit en komt in vele varianten. Sinds 1943 ontwerpt de kunsthandel haar eigen kristallen kroonluchters. Deze verlichting wordt uitgebracht onder de merknaam Groenensteyn Crystal Lighting.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Haagsche Kunsthandel

____

kroonluchter, Haagsche kunsthandel, swarovski, kristallen, showroom, exclusief, eycatcher

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?