Kubistische villa met Ibiza tuin

Indalu Interior via Gardano

Bij veel verbouwingen is de breuklijn tussen het oude en nieuwe deel zichtbaar. De bewoners van deze Brabantse villa hebben het concept echter zó sterk gerespecteerd, dat de twee aanbouwen volledig versmolten zijn met de oorspronkelijke kubistische architectuur. Ook voorzagen zij de villa van een grondige update, met Ibiza tuin, die het moderne woongenot compleet maakte.


Ontwerp

Ibiza tuin, kubistische woning, Gardano

Alle leveranciers van het ontwerp

Barkrukken

Keijser&Co

Kokendwaterkraan

Quooker Nederland

In eigen hand 

De bewoners namen de plannen en regie volledig in eigen hand, waardoor ze de bestaande woning stap voor stap zagen transformeren naar hun droomvilla. Zowel de rechter- als linkerkant van het originele bouwwerk werd voorzien van een aanbouw, waardoor vele meters gewonnen zijn voor een ruime entree en trappenhuis, een luxe bar en een complete gym. Het meest indrukwekkende gedeelte van het huis is toch wel de fantastische homecinema in het souterrain die niet onderdoet voor een echte bioscoop. 


Interieur

Ibiza tuin, kubistische woning, Gardano

Alle leveranciers van het ontwerp

Sanitair

Sanitairwinkel.nl

Barkrukken

Keijser&Co

Bijzondere elementen 

Lopend door de woning ontdek je de meest bijzondere elementen die het interieur in een modern-chique beleving hullen. Zo is daar een prachtige leefkeuken, is de badkamer uitgevoerd met twee regendouches, creëren diverse stalen deuren verbinding en tegelijkertijd privacy en is de woning smaakvol aangekleed met perfect bij elkaar passende (maatwerk)meubelen, decoratie en woonaccessoires. De nog jonge kinderen van het gezin kregen elk een kamer die volledig naar eigen inzicht mocht worden ingericht. De masterbedroom is aan één kant voorzien van grote glaspartijen, zodat de bewoners maximaal kunnen genieten van het panoramische uitzicht over de verbluffende Ibiza tuin en het daarachter gelegen park met meer.  


Tuin

Ibiza tuin, kubistische woning, Gardano

Alle leveranciers van de tuin

Bonsai bomen

De Vossenberg
Ibiza tuin, kubistische woning, Gardano

Vakantiegevoel 

De Ibiza tuin is een ware subtropische illusie, dankzij de potpalmen, het luxe zwembad, de strakke witte muren en het loungegedeelte op het terras. Hierdoor waan je je direct op het zonnige Ibiza. Het hek aan de achterzijde biedt een doorkijk naar de sfeervolle omgeving achter de villa. Dankzij de door Gardano, specialist op het gebied van outdoor living, geleverde kantelbare lamellen is afwisseling tussen visuele openheid en afsluiting mogelijk. Hierdoor kan de omgeving ofwel nog meer naar binnen worden gehaald ofwel in de tuin nog meer het gevoel van een eigen vakantie-eiland worden gecreëerd. De grondige renovatie is in alle opzichten geslaagd. Maar het meest bijzondere is toch wel dat het lijkt alsof er nooit iets anders dan deze imposante villa met Ibiza tuin heeft gestaan. 

Editor: Media team

Datum: 13-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten

Fotografie: Jurrit van der Waal