Kubistische villa met indrukwekkende gevel van Steenstrips

The Flagstone Company

The Flagstone Company staat bekend om het unieke gebruik van natuursteen. Ze weten namelijk de sfeer van ambachtelijk bekapte natuurstenen te vangen en te vertalen naar de meest indrukwekkende bouwwerken. Dus geen vierkante strakke tegels, maar robuuste stenen met meer sfeer waardoor de producten te verwerken zijn in vrijwel ieder project. Deze moderne villa, ontworpen door BAAS Architecten, werd ook voorzien van een schitterende natuurstenen gevel bestaande uit Steenstrips. Het voorziet in een frisse uitstraling en geeft het geheel een authentiek en exclusief uiterlijk.  

Steenstrips, natuursteen, The Flagstone Company

Kubistische villa  

In het prachtige ontwerp van deze woning vind je unieke architectonische onderdelen. Allereerst omdat het een kubistische villa is met ronde vormen en grote glazen ramen. Daarnaast zorgen de steenstrips voor een bijzondere toets. Ze werden niet alleen in het exterieur van de woning verwerkt, maar ook in het interieur. Hierdoor komen alle elementen op mooie wijze samen en kon een subliem eindresultaat gerealiseerd worden

Steenstrips, natuursteen, The Flagstone Company

Indrukwekkende afwerking 

Voor de mooie afwerking van de gevel van deze villa werd gekozen voor de Geopietra Steenstrips. Dit zijn de meest geloofwaardige gereconstrueerde natuurstenen ter wereld. Toch moeten ze het niet alleen van hun uiterlijk hebben want de Steenstrips zijn kleurvast en vorstbestendig. Dit betekent dat je erop kunt rekenen dat ze een lange tijd mooi zullen blijven. Bovendien zijn ze geschikt voor directe verwerking op isolatie.  

Steenstrips, natuursteen, The Flagstone Company

Een veelzijdig product 

De Geopietra Steenstrips zijn in allerlei verschillende soorten en kleuren te verkrijgen. Dit betekent dat het de perfecte oplossing is voor zowel een moderne, een mediterrane of landelijke sfeer. Daarnaast is het een gegeven dat iedere Steenstrip een unieke kleur heeft, waardoor geen enkele steen hetzelfde is. Je kunt ook nog kiezen uit verschillende voegmogelijkheden, waarmee je het geheel volledig kunt personaliseren. Kortom, wanneer je kiest voor de Steenstrips van The Flagstone Company kun je werkelijk alle kanten op.  

Editor: Media team

Datum: 16-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living