Kuin & Kuin Architecten

Kuin & Kuin Architecten in ’s-Hertogenbosch is opgericht in 1989 door de broers Lex en Ron Kuin. Het bureau heeft ervaring in de utiliteitsbouw maar is sinds een aantal jaren bijzonder succesvol met hun ontwerpen voor nieuw- en verbouw in de particuliere sector. Uitdagingen gaan ze aan met frisse blik en jarenlange ervaring. Zo voldoen ze aan de verwachtingen van hun opdrachtgevers binnen het beschikbare budget en volgens de afgesproken planning.

 

Remco van der Pluijm, mede-eigenaar en architect bij Kuin & Kuin Architecten is ruim 20 jaar aan het bureau verbonden: “De rol van architect gaat verder dan een esthetisch ontwerp. De architect is de spin in het web tijdens het gehele proces. De uiteindelijke woning moet dan ook het resultaat zijn van een vruchtbare en intensieve samenwerking tussen architect, opdrachtgever, interieurarchitect en alle partijen die zich onderweg aansluiten. Wij zijn een betrouwbare sparringpartner voor de nieuwe bewoners want een huis bouwen doen de meeste mensen maar één keer in hun leven. Dat is al spannend genoeg.”

___

___

Contactgegevens:

  • Kuin & Kuin Architecten
  • Sint Jorisstraat 133
  • 5211 HA ‘s-Hertogenbosch


Web editor: Rob van Sambeeck     |

Datum: 02 | aug | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

NOW.A Design Studio


NOW.A Design Studio NOW.A Design Studio is een ontwerpstudio die met passie, en een hang naar perfectie, hedendaagse exterieurs en interieurs ontwerpt. Hierbij staat het creëren van totaalconcepten centraal, met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. Binnen de filosofie van de ontwerpstudio is het belangrijk dat er een […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media