Kunst aan de muur, Kunst, Schilderij, Cobra Art, Art gallery, Gallery wall, Painting, Kunst in huis

Kunst aan de muur

Kunst is een trend waarvan eigenlijk altijd wel sprake is. De ene keer is dit kunst als in prachtige accessoires, maar deze keer is het kunst aan de muur. De prachtigste schilderijen en kunst exemplaren zijn in deze blog te zien en zijn daarmee een goed voorbeeld voor je eigen interieur. Dus lees op je gemak deze blog door en kijk op welke manier jij jouw interieur misschien op kunt fleuren met een prachtig kunstexemplaar. Wanneer je op de afbeeldingen klikt word je doorverwezen naar deze prachtige projecten en kun je ze daar verder bekijken.

Portret

Het eerste voorbeeld wat je kunt verwerken op het gebied van kunst aan de muur zijn portretfoto’s. In deze villa zijn er verschillende grote portretten verwerkt. Er is hierbij gekozen voor en zwartwit portret waardoor het een extra klassieke uitstraling heeft. In de keuken en in de woonkamer en keuken waren er twee muren welke nog ongebruikt waren. Deze muren waren dus de perfecte bestemming voor deze prachtige portretten van Cobra Art.

Kunst aan de muur, Kunst, Schilderij, Cobra Art, Art gallery, Gallery wall, Painting, Kunst in huis

In dit interieur vind je complete afstemming. Het lijkt net alsof het interieur, ontworpen door Marco van Veldhuizen, volledig is aangepast op dit prachtige kunstwerk.

Retro

Wanneer je in de woonkamer van deze villa komt valt je één ding gelijk op. En dat is dit prachtige schilderij. Dit retro schilderij is een kunstobject wat perfect tot zijn recht komt aan deze muur. De retro sfeer van dit schilderij wordt nog meer versterkt door het behang en de andere materialen in de woonkamer. Doordat er gekozen is voor een zwarte bank komt de achtergrond van dit schilderij nog meer naar voren en lijkt dit echt uit de muur te springen.

Dit kunstwerk steelt zonder twijfel de show in deze living. Het exemplaar staat bijzonder mooi in contrast met het interieur, gerealiseerd door Osiris Hertman. 

Moderne kunst

Natuurlijk kan ook een modern exemplaar niet ontbreken wanneer we kijken naar inspiratie voor kunst aan de muur. Dit moderne exemplaar zorgt voor een elegante touch van de slaapkamerwand. Door de materialen die zijn verwerkt in het schilderij vallen er op verschillende manieren fonkelt licht op het schilderij. Hierdoor heeft het kunstobject vanuit elke hoek een ander aanzicht en blijft daardoor uniek.

Kunst aan de muur, Kunst, Schilderij, Cobra Art, Art gallery, Gallery wall, Painting, Kunst in huis

C’avante hebben het interieur van deze woning tot in de details uitgewerkt. Het prachtige kunstobject aan de muur zorgt voor een warme uitstraling in de slaapkamer.

Gallery wall

Dit is een bijzondere vorm van kunst aan de muur, er is hier namelijk een gehele gallery wall gecreëerd met allemaal unieke kunst exemplaren. De bewoners van deze luxueuze loft zijn echte liefhebbers van kunst en hebben dit op deze eigentijdse wijze vormgegeven. Zo kon voor elk prachtexemplaar een speciale plek gecreëerd worden en versterken de kunststukken elkaar. Het is een geheel wat compleet in de balans is door de rustige achtergrond.

JVZ heeft deze prachtige kunstcollectie een speciale plek gegeven in de woning. De gallery wall zorgt ervoor dat elk stuk volledig tot zijn recht komt. 

Beelden

Om ook een ander voorbeeld als kunst aan de muur te tonen is er hier een gekozen voor een prachtig beeld wat een statement is in deze woning. Het beeld is van natuurlijk materiaal en sluit daarom aan bij de natuurlijke tinten die verder in de woning gebruikt zijn.

Kunst aan de muur, Kunst, Schilderij, Cobra Art, Art gallery, Gallery wall, Painting, Kunst in huis

Het interieur van dit appartement klopt helemaal. De kunstobjecten zorgen voor een harmonieuze balans in het eindresultaat. Een knap staaltje werk door Remy Meijers!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.

____

Hier vind je meer blogs over actuele interieurtrends!