kunst en interieur, Rein Tupker, the art of living

  • Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN
  • Zuidergracht 50
  • 3763 LW Soest

Kunst en interieur | Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn

Ze reisden 35 jaar lang de wereld over, bouwden een verzameling aan wereldse schatten op en brachten deze samen in hun woning in Den Haag. Van glas-in-loodramen uit Roemenië tot houten fauteuils uit Indonesië en schilderijen uit India, Afrika en Saoedi-Arabië. Op 14 hoog hebben ze bovendien een markant uitzicht op de stad én het waterlandschap van Scheveningen. Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn werd ingeschakeld om het project naar een nog hoger niveau te tillen. Deze professionals hebben alle raamkozijnen, dubbele taatsdeuren, kozijndeuren en metalen plinten in het appartement in Den Haag vervaardigd. Ook heeft het team een aantal muren verlaagd en bovenlichten geplaatst in de keuken en woonkamer. Het resultaat is een droomwoning waarin kunst en interieur hand in hand gaan.

kunst en interieur, Rein Tupker, the art of living

kunst en interieur, Rein Tupker, the art of living

Wensen en smaak van de klant

De industriële look die zij hier hebben verzorgd, biedt een mooie tegenhanger aan de klassieke kunstitems. Dit interieur is het bewijs dat kunst en interieur heel goed samengaan. Het geeft de juiste sfeer die de bewoners graag wilden. Dat is belangrijk, want bij Tupker verkopen ze niet alleen een deur of plint, ze verkopen graag een emotie. Alles wordt bij hen met de hand gemaakt, ontworpen naar de wensen en smaak van de klant. Dat gecombineerd met de gedrevenheid, hoogstaande kwaliteit en optimale klantgerichtheid is waar Tupker voor staat.

kunst en interieur, Rein Tupker, the art of living

Liefde voor smederij

De bewoners in Den Haag werden bij Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn geraakt door de liefde voor het vak. De bewoonster vertelt: “Destijds stond Rein Tupker zelf bij het vuur te smeden. Het is een bijzondere man, een echte vakman. Zijn zoon Pascal heeft diezelfde bezieling. We waren ook positief verrast door de hoge mate van service die het bedrijf levert. Nergens werd moeilijk over gedaan, alles werd direct geregeld, niets was te veel.” In de smederij creëren zij de meest uiteenlopende projecten. Zo smeden ze ijzer, brons, messing en aluminium naar wens van de opdrachtgever. Particulier of zakelijk, kleine en grote projecten voor binnen en buiten. In binnen- en buitenland.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal 

___

___

Meer projecten bekijken van Rein Tupker?