Kunstgras bij zwembad, kwaliteit, Royal Grass, Duurzaam en veilig, Innovatief

  • Royal Grass ®
  • Muziekplein 67
  • 5402 CS Uden

Kunstgras bij het zwembad is de nieuwste trend | Royal Grass

Als het lekker weer is, wil je natuurlijk een lekkere plons nemen in het zwembad. Na de zomer is het vaak weer tijd om het zwembad op te ruimen en dan zie je dat het gras helemaal is plat gedrukt en kapot is. Hier heeft Royal Grass de perfecte oplossing voor. Ze beschikken over alle elementen die nodig zijn om een zwembad in de tuin te plaatsen zonder dat de ondergrond kapot gaat. Meer weten over kunstgras rondom een zwembad? Lees dan snel verder.

Voordelen van kunstgras

Je ziet tegenwoordig steeds vaker kunstgras rondom het zwembad. Het heeft veel voordelen, zo is het beter te onderhouden, maar zie je op het oog geen verschil met echt gras. Ook is het veel verbeterd ten opzichte van vroeger. Tegenwoordig gebruiken we erg veel water met z’n alle en dit is erg slecht voor het milieu. Je moet echt gras vaak sproeien om het goed en mooi te houden, maar bij kunstgras hoef je dit niet te doen. Bovendien wordt het ook niet drassig en modderig als het een keer geregend heeft. Daarom is het kunstgras van Royal Grass ook duurzaam in gebruik.

Prijs – Kwaliteit verhouding

“Wij stemmen onze adviezen met betrekking tot het soort Royal Grass® product altijd af op de toepassing, smaak van de klant en het budget”, verteld de Royal Grass® verkoper. “Net als bij alle andere projecten kregen we dezelfde opmerking: we willen grastapijt dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet voor een goede prijs. Daar smaken van klanten verschillen merken wij dat het voorleggen van referenties en de mogelijkheid deze te bezoeken het voor een klant eenvoudiger maakt om te beslissen”.

___

Tekst: Royal Grass
Fotografie: Royal Grass

 

Kwaliteit kunstgras, Royal Grass, Innovatie, kunstgras, natuurlijk, kwaliteit

 

Meer projecten bekijken van Royal Grass?