Kunstgras: de ideale oplossing voor een bedrijfstuin | Royal Grass, onderhoudsvriendelijk, realistisch, slimme technieken

  • Royal Grass ®
  • Muziekplein 67
  • 5402 CS Uden

Kunstgras: de ideale oplossing voor iedere bedrijfstuin | Royal Grass

Met kunstgras ontwerp je de mooiste bedrijfstuinen. Het gras is altijd groen en oogt zeer fraai, de ideale investering voor iedere onderneming bedrijfstuin. Royal Grass® kunstgras is nauwelijks te onderscheiden van natuurgras. Het gras ziet er zo natuurgetrouw uit dat de meeste bezoekers niet eens door hebben dat het kustgras is.

Bedrijfstuin ontwerpen

De meest saaie bedrijfspanden kunnen getransformeerd worden tot een bedrijfspand met een vriendelijke groene uitstraling. Elke dag kan je genieten van een prettige werkplek die uitnodigt om klanten te verwelkomen.

In deze bedrijfstuin komt de combinatie van het kunstgras samen met het nodige groen, zoals planten en sedum, optimaal tot zijn recht. Het zijn allen onderhoudsvriendelijke onderdelen van de tuin. Het bedrijf is nauwelijks tijd kwijt aan het verzorgen van de tuin en toch ligt de tuin er prachtig bij. Kunstgras heeft diverse voordelen ten opzichte van natuurgras. Het vormt onderhoudsvriendelijke oplossing want het is bestand tegen actief gebruik en heeft nooit last van barre weersomstandigheden. Ook kan kunstgras overal geplaatst worden. Zo is het grasveld van dit bedrijf gelegd op een betonnen ondergrond.

Onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin

De kosten voor het onderhoud van een bedrijfstuin kunnen snel oplopen, vooral wanneer je een hoveniersbedrijf moet inhuren voor de onderhoudswerkzaamheden. Dat is een belangrijke overweging voor veel bedrijven om geen tuin aan te leggen. Dit is geheel onnodig want met kunstgras hoef je je zich nooit zorgen te maken over het onderhouden van jouw tuin.

Dit gaat bij Royal Grass® overigens niet ten koste van het uiterlijk van de bedrijfstuin. Royal Grass® is ontworpen voor tuindoeleinden en er is alles aan gedaan om het kunstgras de meest natuurgetrouwe aanblik te geven. Royal Grass® maakt gebruik van slimme technieken om ervoor te zorgen dat het kunstgras er zo realistisch mogelijk uitziet. De ReaDY®-technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat iedere vezel een natuurlijke eigen groeirichting heeft.

Kunstgras aan laten leggen

Wil je zelf ook kunstgras laten leggen in jouw bedrijfstuin? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Royal Grass® dealer. Royal Grass® wordt uitsluitend verkocht door erkende verdelers die de installatie van het kunstgras tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Tekst: Royal Grass
Fotografie: Royal Grass

___

Logo Royal Grass

Meer projecten van Royal Grass bekijken?