Royal grass, kunstgras, gras matten

  • Royal Grass ®
  • Muziekplein 67
  • 5402 CS Uden

Kunstgras matten in tegengestelde richting plaatsen | Royal Grass

Je kunt kunstgras op meerdere manieren aanleggen. In het algemeen worden kunstgras matten in dezelfde richting aangelegd, waardoor er een mooi en egaal resultaat ontstaat. Echter kunnen kunstgras matten ook in tegengestelde richting aangelegd worden. Hierbij krijgt het kunstgras de look van een net gemaaid Engels grasveld. Royal Grass plaatste voor dit project kunstgras in tegengestelde richting.

Kunstgras als oplossing

Steeds vaker wordt er gekozen voor kunstgras in plaats van normaal gras. Dit heeft vooral te maken met het gemak van kunstgras. Daarnaast zijn mensen klaar met droog en dor gras in de zomermaanden en een modderpoel na een regenbui. Kunstgras is vaak een duurzame oplossing waar men jaren lang plezier van heeft.

Plaatsing kunstgras

Doorgaans worden kunstgras matten aangelegd in dezelfde richting, wat een rustig effect geeft. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker kunstgras dat in tegengestelde richting geplaatst is. Hierdoor krijgt het grasveld het kenmerkende Engelse strepenpatroon, zonder dat er een grasmaaier nodig is.

Royal Grass Deluxe

De Royal Grass-collectie bevat verschillende kunstgras soorten. De Royal Grass Deluxe is een sierlijk kunstgras dat uitstekend geschikt is om in tegengestelde richting te plaatsen. Het gras heeft iets weg van natuurgras en heeft de perfecte lengte.

Het resultaat

Royal Grass heeft voor dit project de kunstgras matten aangelegd in tegengestelde richting. De klant is erg enthousiast over het resultaat. “De installatie werd helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Al vanaf het eerste contact in de showtuin hadden we er vertrouwen in en hadden we een goed gevoel bij de werkwijze.”

 

Tekst: Royal Grass
Fotografie: Royal Grass

____

Royal Grass, veiligheid, kunstgras

____

Meer projecten bekijken van Royal Grass?


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | dec | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media