Kunstgras speciaal voor honden, Royal Grass, Kunstgras, Royal Grass, Huisdieren, Recycling , Gazon, Gras, Tuin

  • Royal Grass ®
  • Muziekplein 67
  • 5402 CS Uden

Kunstgras speciaal voor honden | Royal Grass

Honden kunnen een ware aanslag zijn op uw gazon. Doordat ze graven en spelen kan het gazon volledig verwoest worden. Daarnaast worden de honden ook vaak vies wanneer ze door het kapot gegraven gras in het zand rollen. Het onderhoud van een normale grasmat kost veel geld en daardoor is de keuze voor kunstgras speciaal voor honden van Royal Grass dan ook een goede optie!

Huisdieren

Kunstgras is niet alleen geschikt voor honden maar kan in combinatie met alle huisdieren. Het kunstgras is gemaakt van sterk materiaal zodat het lang mee gaat en daarnaast ook veilig. Hierdoor kunnen de huisdieren er zonder problemen op spelen, aan snuffelen of likken. Wanneer de huisdieren onverhoopt zouden urineren op het kunstgras heeft dit verder geen effect en kan dit eenvoudig worden schoongemaakt. Zo geniet u niet alleen van het kunstgras!

Kunstgras speciaal voor honden, Royal Grass, Kunstgras, Royal Grass, Huisdieren, Recycling , Gazon, Gras, Tuin

Royal Grass Sense

De eigenaren van deze tuin kozen voor het gras van de Royal Grass Sense lijn. Deze lijn biedt kunstgras met een natuurlijk en speels uiterlijk. Doordat de vezels van het gras verder uit elkaar staan als normaal zorgt dat ervoor dat het gras er nog echter uit ziet. Doordat Royal Grass samenwerkt met wereldwijde specialisten zorgt dit ervoor dat de ultieme grasbeleving wordt gecreëerd. Dit omdat Royal Grass altijd op de hoogste is van de nieuwste innovaties en deze verwerkt in de grastapijten.

Recycling

Met het kunstgras van Royal Grass kunt u jaren lang genieten van een prachtig gazon. Mocht u na een tijd toch toe zijn aan een nieuwe kunstgrasmat dan kunt u ook terecht bij Royal Grass. Alhoewel kunstgras recyclen een erg moeilijk proces is zorgt Royal Grass ervoor dat uw kunstgras toch recycled wordt door de samenwerking met de Deense recyclingspecialist Re-Match.

Kunstgras speciaal voor honden, Royal Grass, Kunstgras, Royal Grass, Huisdieren, Recycling , Gazon, Gras, Tuin

 

 

Tekst: Sabijn van Gerwen
Fotografie: Royal Grass

 

Logo Royal Grass

____

Meer zien van Royal Grass?