Kunstgrasvezels, Royal Grass, Kwaliteit, ReaDY Technologie, groeirichting

Kunstgrasvezels in verschillende groeirichtingen | Royal Grass

Royal Grass werkt met de nieuwste technologieën op het gebied van kunstgrasvezels. Het kunstgras dat afkomstig is van Royal Grass is duurzaam, het ziet er natuurlijk uit en het is ook nog eens extra stevig. De allernieuwste technologie die ze momenteel gebruiken is de ‘ReaDY Technologie’. Lees hier meer over deze nieuwe ontwikkeling!

Groeirichting

Als je kijkt naar gewoon gras zie je dat de grassprieten allemaal een andere groeirichting hebben. Dit zorgt ervoor dat de grasoppervlakte er natuurlijk en wild uitziet. Bij een gewone kunstgras mat heb je vaak dat alle grassprieten dezelfde kant opstaan en dat ziet er echt uit. Royal Grass heef hier dé oplossing voor, namelijk Ready Technologie. Dit is een van de nieuwste ontwikkelingen op de markt van kunstgras.

ReaDY Technologie

ReaDY is een afkorting voor Realistic Directional Yarn. Deze technologie zorgt ervoor dat je op het blote oog geen verschil meer ziet tussen natuurlijk gras en kunstgras. Met deze technologie zorgt Royal Grass ervoor dat elke kunstgrasvezel groeit in een andere richting, net zoals een gewone grasmat. Voorheen was dit nog niet mogelijk in de markt van het kunstgras. Het kunstgras komt nu echt tot leven en heeft niet eerder zo’n mooi aanzien gehad.

Twee modellen

Royal Grass heeft nu twee varianten die gebruik maken van deze technologie. De Royal Grass Sense, die al eerder is uitgekomen. Nu kun je ook kiezen voor een ander model in de reeks van ReaDY Technologie, namelijk de Royal Grass Wave. Deze heeft iets kortere kunstgrassvezels en dit heeft als effect dat het lijkt alsof het gras een paar dagen geleden gemaaid is.

 

Tekst: Royal Grass
Fotografie: Royal Grass


Kunstgrasvezels, Royal Grass, Kwaliteit, ReaDY Technologie, groeirichting

Royal Grass


“Stevig, duurzaam en natuurlijk kunstgras met de hoogste kwaliteit”

__
Meer informatie over Royal Grass?