Kwalitatieve buitenkeukens gemaakt van hoogwaardige materialen

Cubic Outdoor Living

CUBIC OUTDOOR LIVING produceert al jaren het meest mooie en kwalitatief hoogstaande buitenmeubilair. Daarnaast zijn zij zich de afgelopen jaren gaan specialiseren op het gebied van buitenkeukens. De buitenkeukens die zij produceren worden volledig op maat gemaakt en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarom zullen ze lang mooi blijven in iedere buitenruimte. Bovendien vinden zij dat de garantie voor een goede buitenkeuken afhangt van het materiaal waarvan het wordt gemaakt. Dit betekent dat het bedrijf alleen werkt met kwalitatief goede materialen, die te verkrijgen zijn in Europa.

De keuze voor materialen 

De materialen die worden gebruikt voor het produceren van buitenkeukens zijn allemaal afkomstig uit Europa en zijn recyclebaar. Bovendien wordt gelet op korte leveringsroutes, waardoor de buitenkeukens voldoen aan duurzaamheidseisen. De materialen zijn de verkrijgen in een grote verscheidenheid aan kleuren zodat iedere keuken volledig naar wens vorm te geven is. Met de collecties van CUBIC OUTDOOR LIVING is dus werkelijk van alles mogelijk, van puristische minimalisering tot een huiselijke landelijke stijl, niets is te gek. Het modulaire ontwerp ondersteunt dan ook de flexibiliteit en maakt iedere droomkeuken werkelijkheid.  

Materialen, buitenkeuken, Cubic Outdoor Living

Comfortabel koken 

Wil je graag een buitenkeuken, maar heb je maar beperkt de ruimte? Dan is een KITCHEN IN EEN CUPBOARD wellicht wat voor jou. In dit product worden de functionaliteiten van een keuken gecombineerd met slimme oplossingen. Opbergruimte wordt bijvoorbeeld vernuftig weggewerkt in de kastdeuren. Daarnaast zorgen de kastdeuren er ook voor dat de keuken eenvoudig op te bergen is en wordt beschermd tegen vuil. Dit maakt buiten koken comfortabel en ontspannen.  

Materialen, buitenkeuken, Cubic Outdoor Living

Innovatieve buitentafel 

Een andere manier om buiten te koken zonder een volledige buitenkeuken aan te moeten schaffen is de innovatieve keukentafel; KITCHEN IN A TABLE. Deze tafel is standaard voorzien van een inductiekookplaat, die tijdens alle weersomstandigheden te gebruiken is. Naar wens kun je ook deze plaat laten verdwijnen, zodat hij niet stoort wanneer je hem niet nodig hebt. Door het duidelijke lijnenspel en de houten lambrisering is de tafel niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger.  

Editor: Media team

Datum: 17-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cubic Outdoor Living