hegeraat leidekkersbedrijf, dakbedekking

  • Hegeraat Leidekkersbedrijf
  • Zandstraat 24a
  • 5374 NB Schaijk

Kwalitatieve dakbedekking | Hegeraat Leidekkersbedrijf 

Vaak niet het meest sexy onderwerp op dit platform, maar wel heel belangrijk voor een strakke afwerking van je renovatie: kwalitatieve dakbedekking. Hegeraat Leidekkersbedrijf uit Schaijk heeft zijn vakmanschap mogen uitoefenen bij dit mooie project in Oss. Hier is een oud klooster omgetoverd tot een moderne werkomgeving. Dit prachtige kantoor is de thuisbasis van bouwbedrijf Berghege, een ambitieus bedrijf met even ambitieuze projecten. Zij zijn de vakmensen die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van onder andere ultramoderne OK-complexen, onderwijsgebouwen en sportcomplexen, zoals het trainingscomplex van Feyenoord. Bij zo’n portfolio hoort uiteraard ook een even vooraanstaand kantoor. 

Respectvol renoveren

Het kantoor van Bouwbedrijf Berghege Oss is een voormalig fraterhuis dat dateert uit 1883. Voor de vernieuwing van dit eigen kantoor aan de Begijnenstraat is Berghege zowel de opdrachtgever als de klant van Hegeraat. In deze bijzondere positie werkt hetBerghegeaan een enorme metamorfose van oud klooster naar een moderne werkomgeving die helemaal van deze tijd is.Alle aanpassingen worden uitgevoerd met respect voor de historie. Normaalgesproken bouwt Berghege in opdracht van anderen. Maar nu neemt bouwbedrijf Berghege in Oss zijn eigen kantoor aan de Begijnenstraat 3 onder handen. Het is niet zomaar een pand, maar een monumentaal gebouw, vroeger een klooster, dat helemaal wordt hersteld, inclusief nieuwe dakbedekking! 

hegeraat leidekkersbedrijf, dakbedekking

Eersteklas materialen

En dat in ere herstellen is mede gelukt door de mooie dakbedekking die is gerealiseerd met behulp van natuurleien, type leiSamaca, zinkwerk en loodwerk.De werkzaamheden zijn door uitermate gekwalificeerde medewerkers van Hegeraat Leidekkersbedrijf gerealiseerdmet passie voor het ambacht en oog voor detail.Alleen eersteklas materialen zijn gebruiktvoor dit unieke project, van natuurlei tot leihaak en van zink tot lood. Het resultaat is een splinternieuw dak met het karakter van toen. Dit in ere herstellen van panden met historische waarde moet altijd met veel liefde en aandacht gedaan worden, wil je het pand toekomstbestendig houden. Hegeraat voelde zich daarom enorm aangetrokken tot dit project. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hegeraat Leidekkersbedrijf

____

Hegeraat Leidekkersbedrijf, dakbewerking, the art of living

____

Meer artikelen bekijken van Hegeraat Leidekkersbedrijf?