parketvloer, dennebos flooring, the art of living, houten vloer

  • Dennebos Flooring
  • Almelosestraat 85
  • 8102 HC Raalte
  • Contact:
  • Tel. nr: +31 572 35 38 07
  • E-mail: info@dennebosflooring.com

Kwalitatieve parketvloer als voetstuk | Dennebos Flooring

In Belgisch Zuid-Limburg ontdekte The Art of Living een huis uit duizenden. Grandioos en overdonderend. Je komt welhaast superlatieven tekort om de pracht en praal en maakfinesses van deze droomvilla te beschrijven. Een stijlicoon dat inspireert. En tegelijk een intens gevoel van vrijheid en ontspanning oproept. Mede door het omringende natuurschoon en de kunstzinnige creaties van Interieurontwerper Niels Maier. Een constante factor binnen dit esthetische geweld is de parketvloer van Dennebos Flooring, zowel beneden als boven. Het karakter van deze vloer zit hem in de details en afwerking. Beneden tref je met name lange planken voor eenheid en een subtiele groef. Boven is meer afwisseling in de kleur, maar eenzelfde neutrale vloer.

parketvloer, dennebos flooring, the art of living, houten vloer

Alles in één

Eigentijds supermodern en dynamisch, maar ook warm, intiem en comfortabel. De toverwoorden, die de Nederlandse en Belgische beau monde tot opwinding en ontroering brengen, zijn in deze premium villa dan ook beslist geen luchtbubbels. Dankzij de expertise van de architect, aannemer en een creatief team geleid door interieurontwerper Niels Maier én hoog ambachtelijk vakmanschap is er een droomvilla gerealiseerd, die voor een blijvend positieve meerwaarde in het leven zorgt.    

woonkamer, dennebos flooring, the art of living, houten vloer

Onlosmakelijk verbonden

Het huis voelt als een behaaglijke kasjmier trui. Warm en comfortabel. Maar door de verrassende en spannende contrasten is er ook de nodige dynamiek zicht- en voelbaar. Een uitvloeisel van het uitgekiende interieur- en materiaalkeuzes. Bijvoorbeeld strakke topkwaliteit betonciré, gecombineerd met een fraaie parketvloer van Dennebos in de living. De luxe Italiaans designmeubelen komen extra goed uit op een kwalitatieve vloer. Alles is onlosmakelijk verbonden met elkaar. Het totaalplaatje klopt gewoon.  

eetkamer, dennebos flooring, the art of living, houten vloer

Meer over Dennebos Flooring

Hout, één van de oudste natuurlijke bouwmaterialen, is de basis van iedere Dennebos vloer. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met een product van moeder natuur, is voor het bedrijf vanzelfsprekend. Met eigen FSC-gecertificeerde bosconcessies en daarnaast aanvoer uit PEFC- en FSC-gecertificeerde bossen zorgt Dennebos Flooring ervoor dat onze bossen blijven bestaan voor volgende generaties. De extra voordelen voor jou behalve de natuurbewuste keuze, zijn alle voordelen van de Dennebos meerlaagsvloeren: stabiel (werkingsarm), geschikt voor het leggen op vloerverwarming, afgewerkt met 100% natuurlijke hardwaxolie. 

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dennebos Flooring

____

____

 

Meer projecten zien van Dennebos Flooring?