Kwaliteit kunstgras, Royal Grass, Innovatie, kunstgras, natuurlijk, kwaliteit

Kwaliteit kunstgras | Royal Grass

Royal Grass is de specialist wanneer het gaat over kunstgras. Niet alleen de producten van Royal Glass zijn van hoge kwaliteit, ook alle medewerkers zijn specialisten op het gebied van kunstgras. Het kunstgras van Royal Grass is van hoge kwaliteit. Dit is terug te zien aan de stevigheid, duurzaamheid en natuurlijkheid van het gras. 

Kwaliteit

De kwaliteit van het kunstgras wat op de markt is, is in de afgelopen jaren enorm verbeterd. Dit komt doordat er steeds meer innovaties zijn op dit gebied en door de nieuwe technieken er ook steeds beter kunstgras ontwikkeld kan worden. Dit kunstgras heeft zoveel weg van het ‘echte’ gras waardoor het bijna niet van elkaar te onderscheiden is. Mede door deze ontwikkeling waardoor het bijna exact op natuurlijk gras lijkt zorgt ervoor dat het kunstgras steeds populairder geworden is.

Kwaliteitsgarantie

Door de goede kwaliteit en de lange ervaring van Royal Grass in de kunstgras branche kunnen zij u een productgarantie aanbieden op uw kunstgras van vijftien jaar. Dit komt doordat Royal Grass uitsluitend werkt met grondstoffen van de hoogst meetbare kwaliteit. De garantie van uw kunstgrasmat gaat in op het moment dat uw gras geleverd wordt. Natuurlijk ligt de slijtage van uw kunstgrasmat aan hoe deze behandeld en onderhouden wordt. Maar Royal Grass kan u als klant wel verzekeren dat het kunstgras minimaal vijftien jaar te geschikt blijft om te gebruiken zoals het bedoeld is.

Veiligheid

Naast de kwaliteit is de veiligheid van het kunstgras ook erg belangrijk. Het kunstgras van Royal Grass is volgens de strengste Europese normen getest en daaruit is gebleken dat het kunstgras volledig veilig is! U kunt uw kinderen of huisdieren hier dan ook met een gerust hart op laten spelen.

__

Tekst: Royal Grass
Fotografie: Royal Grass

 

Kwaliteit kunstgras, Royal Grass, Innovatie, kunstgras, natuurlijk, kwaliteit

 

Meer projecten bekijken van Royal Grass?

 


Kwaliteit kunstgras, Royal Grass, Innovatie, kunstgras, natuurlijk, kwaliteit

Royal Grass


“Stevig, duurzaam en natuurlijk kunstgras met de hoogste kwaliteit”

__
Meer informatie over Royal Grass?