Laat je inspireren door dit luxe woningontwerp

Livingstone

Deze prachtige villa, gerealiseerd in Noordwijkerhout, is ontworpen door architect Marco Bakkers. Hij heeft de wensen van de opdrachtgever perfect weten te vertalen naar dit exclusieve woningontwerp. Hierdoor sluit de woning naadloos aan op de leefstijl van de bewoners. De riante villa oogt stijlvol met veel aandacht voor details en comfort. Ook bij het betreden van de woning valt de kwaliteit van Livingstone direct op. We willen je dan ook graag kennis laten maken met het prachtige werk van Livingstone.

Het exterieur

De villa is gebouwd op een royaal kavel te midden van al het groen. Het woningontwerp maakt maximaal gebruik van de breedte van de kavel, waardoor de woning ruim van opzet is en ook onderdeel is geworden van de omgeving. Door te kiezen voor een verspringende kapvorm en een robuuste schoorsteen is een imposant karakter gecreëerd. De combinatie van de wit gekeimde gevels, de donkere accenten en de belijning zorgt voor een moderne uitstraling. Dankzij de grote raampartijen ontstaat er in de woning een open en lichte sfeer, wat garant staat voor een optimaal wooncomfort.

Het interieur

Jouw droomhuis creëren betekent meer dan alleen het woningontwerp. Bij deze woning sluit het interieur dan ook volledig aan bij de stijl van het exterieur. Het geheel oogt hedendaags maar kenmerkt zich ook door zowel moderne als klassieke invloeden. Alles klopt tot in de kleinste puntjes. De combinatie van het kleurgebruik, de materiaalkeuzes en een goed doordacht lichtplan zorgen ervoor dat de bewoners elke dag heerlijk thuiskomen in hun eigen woning.

Meer over Livingstone

Deze prachtige villa kwam stand door Livingstone. Zij realiseren keer op keer de meest spraakmakende woningen door het hele land. Ze laten woondromen werkelijkheid worden. Vanaf de allereerste ontwerpschets tot en met het feestelijke moment van oplevering worden opdrachtgevers volledig ontzorgd en begeleid bij het maken van de juiste keuzes, zodat iedereen het welkom thuis gevoel ervaart.

Editor: Media team

Datum: 08-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Livingstone