Lab32 architecten
Lab32 architecten
Lab32 architecten
Lab32 architecten
Lab32 architecten
Lab32 architecten
Lab32 architecten
Lab32 architecten
previous arrow
next arrow

Lab32 architecten

Lab32 architecten is een dynamisch, gepassioneerd team. Architecte Clark Teensma is de leidinggevende binnen het team. Het bureau is gevestigd in Geulle en werkt aan uiteenlopende opdrachten, waarbij de wensen van de opdrachtgever centraal staan. Eigenzinnigheid is altijd in een perfecte dosis terug te zien in het resultaat.

Totaalontwerp

Lab32 streeft continu naar een hoge architectonische kwaliteit. Rekening houdend met talloze verschillende factoren, realiseert het bureau voor elk project een uniek eindresultaat. Modern en eigentijds slaat terug op de visie op architectuur van Lab32. Het werk wordt gekenmerkt door de terugkerende horizontale en lengte-ondersteunende elementen, simpele volumes, een eenvoudige vormentaal, zuivere en eerlijke materialen en herkenbare verhoudingen. Lab32 vindt het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan bouwkundig kwalitatieve design, duurzaam en energiezuinig bouwen en klasse tot in de kleinste details. Architectuur, interieurarchitectuur, tuinontwerp en design zijn de de disciplines waar Lab32 architecten in gespecialiseerd zijn.

___

Meer projecten van Lab32 architecten bekijken?

 

 

Villa bij het water

Een moderne maar ook eigentijdse villa gerealiseerd door Lab 32 architecten. Er is gespeeld met uitzichten en privacy om tot het droomhuis te komen van de opdrachtgevers. Je herkent de villa aan de zwevende, sculpturale vormen, de mooie zichtlijnen en een heerlijke ruimtelijkheid. Door de krachtig omlijnde glaspartijen, komen de vloeiende vormen het beste tot zijn recht.

Luxe villa

Het is een onderscheidende villa. Moderne eigentijdse architectuur in combinatie met Portugal. Het perfecte lijnenspel zorgt voor fantastische zichtlijnen, in de woning die omgeven is door een prachtig natuurpark. Een iconisch design en tegelijk ook ontzettend stijlvol en detaillistisch in bijzondere natuurmaterialen.

Duurzame villa

De eigenaars van deze bijzondere duurzame villa hadden een heerlijk huis waar ze met veel plezier woonden, maar ze hadden ook nog één wens: ze wilden een woning bouwen die helemaal aan hun eisen voldeed en waar ze oud konden worden. Lab32 architecten kreeg deze opdracht en die hebben ze vervuld met oog voor het grote geheel.

Zwevende villa

Deze villa speelt maar al te goed in op de voorliefde van de bewoners voor het buitenleven. De woning zweeft als het ware boven een prachtig natuurlandschap en is voorzien van panoramische raampartijen die ervoor zorgen dat er werkelijk geen scheiding meer is tussen binnen en buiten.

Villa met strak interieur

Deze eigentijdse villa met een strak interieur heeft een combinatie tussen strak functioneel en warm, dit is in iedere ruimte doorgevoerd. De strakke voorgevel met donkere kaders, getint glas en wit stucwerk oogt als een decor. De villa is een eerbetoon aan architect Loek Stijnen van Lab32 architecten, die verantwoordelijk is voor het strakke ontwerp van de villa en onverwacht overleed in 2018.

Modern strakke villa

Het ontwerp van deze villa staat op naam van Lab32 architecten. Het bureau wist de wensen van de bewoners en de eigen strak-minimalistische handtekening op inventieve wijze samen te brengen en zo een droomvilla tot leven te wekken.

 

Lab32 architecten, architectenbureau, ontwerpbureau, interieur, exterieur, tuinontwerp, the art of living

Lab32 architecten


“Wederzijds respect, maar vooral wederzijdse inspiratie is nodig om de mooiste projecten te realiseren”

 

___

Contactgegevens:

  • Lab32 architecten
  • “De Grote Beer”
  • 6243 AP Geulle

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media