Label31

Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design. Inspringen op de nieuwste ontwikkelingen binnen de diverse markten is daarin zowel voor onze opdrachtgevers als voor Label31 van essentieel belang. Vanuit toekomstvisie willen we daar een stap verder in gaan en de nieuwste ontwikkelingen initiëren; samen met u.

Informatie over Label31


Label31
Label31
Label31
Label31
Label31
Label31
previous arrow
next arrow

Interieur
Een interieur moet voelen als een tweede huid, is verbonden met de architectuur en functie van een gebouw of ruimte. Het gaat bij het indelen/ontwerpen van een ruimte dan ook niet slechts om het meubilair, maar om de details en losse elementen die samen het geheel gaan vormen. Hierbij kan het kleinste detail van groot belang zijn. Het kan een interieur toegankelijk maken, zorgen voor harmonie en het een uitstraling geven.

Diensten
Label31 is van alle markten thuis en biedt dan ook verschillende diensten aan. Onder andere: Interieurontwerp, interieuradvies, product design, totaal concepten, 3D Visualisatie, verlichtingsplan, schakelplan, styling, kleur- en materiaaladvisering, technische tekeningen.