badkamermeubels, Riho, The Art of Living

  • Riho International b.v.
  • Hermesstraat 10
  • 5047 TS Tilburg

Lancering collectie badkamermeubels | Riho 

RihoSpringis de nieuwstebadkamermeubel collectievanRiho. Een serie die dankzij de ruime keuze aan wastafels en verschillende afmetingen in elke badkamer past. Voor de grotere badkamer bieden ze wastafels aan met een diepte van 46 cm.Heb je minderruimte? Kies dan voor een slank meubel van 40 cm. Dankzij de dubbele lades is er nog steeds voldoende opbergruimte.Als je een set bestelt, dan bestaat deze altijd uit een wastafel en een onderkast. De sifon en pop-up worden meteen meegeleverd.Ideaal!

Veel keuze

Je kan kiezen tussen twee types onderkasten. Kies vooropliggendeladefronten in houtdecor of gelakte lades in verstek.De houtdecors zijn verkrijgbaar indevier trendy kleuren:JustOak, Red Wood,CanellaBrown enCharredBlack. Lak is er in mat wit en hoogglans wit. Met de Springcollectie kan je er zeker van zijn dat het badkamermeubel perfectpastin de ruimte. In deze collectie vind je ook een fonteinmeubel voor de toiletruimte. Onmisbaar in elke moderne wc-ruimte en handig om al je toiletspullen praktisch in op te bergen.  

Combineren 

Geef het badkamermeubel een persoonlijketouchmet een set handgrepen, verkrijgbaar invijfverschillende trendkleuren. Of breidt uwSpring setuit, met een spiegelkast of hoge kast in hetzelfde decor of lakkleur. RihoSpringis slechts één van de drie meubelcollecties vanRiho. Naast Spring kan je ook kiezen voorLivit(de modulaire badkamercollectie die je zelf kunt samenstellen) ofFromScratch(de luxe designcollectie). Spring combineert daarbij uitstekend met baden, douches en douchevloeren uit de geheleRihocollectie. 

badkamermeubels, Riho, The Art of Living

Meer over Riho 

Riho heeft een passie voor sanitair. Dat is duidelijk te herkennen in de eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels van hoogwaardige kwaliteit met een verrassend design. Met ruim 30 jaar vakmanschap en eigen fabrieken in Europa mag het bedrijf zich met recht badkamerspecialist noemen. Riho heeft één ambitie: jou de badkamer van jouw dromen te laten creëren. Stijlvol en comfortabel. Een badkamer waarin je tot rust komt.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Riho

___

___

Meer projecten van Riho bekijken?