Landelijk-industrieel interieur, intersteel, deurbeslag, stalen deuren

  • Intersteel
  • Utrechtsestraatweg 220
  • 3911 TX Rhenen

Landelijk-industrieel interieur | Intersteel

Modern, veilig en stijlvol dankzij complete modernisering

Een jaren 30-woning was toe aan een volledige renovatie en verbouwing. Lianne van Engelen, interieurarchitect bij Studio Linn, kreeg hiervoor de opdracht. De bewoners wilden graag een woning met een authentieke uitstraling, maar wel met alle gemakken van deze tijd. Dit gold natuurlijk ook voor het deurbeslag. Dit moest voldoen aan de laatste veiligheidseisen en passen bij de gewenste stijl van het huis. Studio Linn benaderde Intersteel voor een goed onderbouwd advies.

Moderne en authentieke elementen

Bij de renovatie van de woning was het belangrijk dat de authentieke uitstraling van de woning behouden bleef. Zo zijn er nieuwe, moderne materialen gecombineerd met de originele elementen zoals de binnendeuren. De gehele woning werd volledig gestript en voorzien van nieuwe verlichting, vloeren, dubbel glas en compleet nieuwe elektra. Ook werd de indeling van de woning aangepakt om ervoor te zorgen dat de ruimtes een betere passende functie kregen. Er werd een landelijk-industrieel interieur gecreëerd, waar de bewoners volledig tot rust kunnen komen.

Landelijk-industrieel interieur, intersteel, deurbeslag, stalen deuren

Landelijk-industrieel interieur, intersteel, deurbeslag, stalen deuren

Landelijk-industrieel interieur, intersteel, deurbeslag, stalen deuren

Deurbeslag

Studio Linn schakelde Intersteel in om advies in te winnen op het gebied van raam- en deurslag. Belangrijk bij deze opdracht was dat het hang- en sluitwerk voldeed aan de laatste veiligheidseisen. Daarnaast moest het naadloos aansluiten bij de stijl van de woning. Na goed overleg is er gekozen om het chroom/ebbenhouten beslag uit de Ton 400 serie toe te passen. Op deze manier komen alle elementen van de woning op een unieke manier samen. Lianne over het eindresultaat: ‘de gekozen stijl en uitstraling van de gemoderniseerde woning complementeren erg goed.’

Tekst: Intersteel
Fotografie: Intersteel

____

Meer informatie over Intersteel?

raambeslag, ramen, intersteel, deuren, klinken, the art of living