landelijk interieur, in het woonhuis, interieur, landelijke stijl

  • In Het Woonhuis
  • Prinses Julianastraat 23
  • 2671 EH Naaldwijk

Landelijk interieur | In het Woonhuis

In het Woonhuis gaf deze woning een landelijk interieur. Rustige kleuren, natuurlijke materialen en Belgisch hardsteen werden gecombineerd om dit huis een interieur te geven wat het verdient. 

In dit landhuis is voornamelijk het ton sur ton effect toegepast. De kleuren lopen naadloos in elkaar over, wat er voor zorgt dat alle ruimtes in verbinding met elkaar staan. Door de manier van kleuren te gebruiken straalt het interieur rust uit. Zo is het een fijne manier om thuis te komen en even tot rust te komen.

Natuurlijke materialen

Er zijn veel natuurlijke materialen gebruikt. Niet alleen het plafond en de vloer zijn gemaakt van natuurlijke materialen, in dit geval hout, maar ook veel andere elementen in het huis. Zo kan je niet om de stalen binnendeuren heen, die de ruimtes van elkaar afsluiten maar tegelijkertijd ook verbinden. Om de warme houten vloer een contrast te bieden, is er gewerkt met Belgisch hardsteen. De linnen gordijnen met ebrasses van paardenhaar voegen ook een dosis sfeer toe aan de woning.

Metallic elementen

De living en de woonkamer staan in verbinding met elkaar door dat de vloer in beide ruimtes terug komt. De keuken heeft extra dimensie gekregen door de metallic elementen die terug te vinden zijn in de barkrukken. Al met al, een bijzonder landelijk interieur met verrassende elementen.

landelijk interieur, in het woonhuis, interieur, landelijke stijl

landelijk interieur, in het woonhuis, interieur, landelijke stijl

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Fotostudio G.J. Vlekke

___

Meer projecten zien van In het Woonhuis?