Landelijk klassieke stijl, Dauby, Deurbeslag, keuken

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 | Wommelgem / Antwerpen

Herenhuis met keuken in landelijk klassieke stijl | Dauby

Omdat het dé plek is waar iedereen samenkomt is de keuken één van de belangrijkste onderdelen van een woning. Daarmee vormt de keuken het hart van het huis. Voor een keuken zijn er ook tal van mogelijkheden, van een zachte uitstraling dankzij het gebruik van lichte kleuren of het kan een echte eyecatcher vormen met robuuste materialen en vormen. De keuken in landelijk klassieke stijl van deze woning is helemaal compleet gemaakt en in de perfectie afgewerkt dankzij het bijpassende deurbeslag van Dauby.

Oog voor detail

De Zeug werkte dit project in Haarlem volledig van A tot Z uit, waarbij de keuken van het herenhuis in een landelijk klassieke stijl is gerealiseerd. In hun werkplaats bewerken ze massief hout tot prachtige keukens en om niet te vergeten; met oog voor detail! Alle elementen zoals stijlen, dorpels en paneeldeuren worden door De Zeug uit ruw hout gemaakt en vervolgens samengevoegd tot een mooi en uniek geheel.

Landelijk klassieke stijl, Dauby, Deurbeslag, keuken

Landelijk klassieke stijl

Het aanrechtblad en de massieve spoelbakken van deze keuken in landelijk klassieke stijl zijn van Belgisch hardsteen. Het is hierbij wel duidelijk dat elk detail telt, wat bijvoorbeeld duidelijk te zien is aan de ronde rand van het aanrecht, welke doorloopt in heel de keuken. De Friese witjes passen tevens mooi bij de grijsblauwe toon van het kookgedeelte, waarvan het eiland is voorzien van een zwevend aanrechtblad. Hier kan je gezellig aan tafelen en optimaal genieten.

Olijfvormige knoppen

Op de kastdeuren en de schuiven kozen ze voor het olijfvormige knopje uit de Creations du Fer collectie in zwarte uitvoering. Met dit rustieke beslag geven ze deze droomkeuken nog net dat tikkeltje meer!

Landelijk klassieke stijl, Dauby, Deurbeslag, keuken

 

Tekst: Dauby
Fotografie: Dauby

____

____

 

Alle projecten met deur- en raambeslag van Dauby bekijken?