Poolhouse landelijk, stalen deuren, poolhouse bouwen, stalendeurenhuys, zwembad, the art of living

Landelijk poolhouse | StalenDeurenHuys

Stalen deuren zijn in 2018 een grote trend. Je ziet ze overal en zo ook bij dit gebouw dat als poolhouse fungeert bij een prachtige villa. De bewoners wilde graag “iets” bij het zwembad om spullen op te bergen die tijdens en rondom het zwemmen worden gebruikt. Dit “iets” is een landelijk poolhouse geworden dat de verwachtingen overtreft. Met de verschillende faciliteiten is het eigenlijk een extra huisje geworden. Dit landelijk poolhouse is namelijk voorzien van een toilet, (buiten)douche, een keuken en een zitgedeelte. Dat is nog niet alles, want er is ook nog een tweede verdieping die is ingericht als slaapkamer.

Landelijk en industrieel

Naast dat dit landelijk poolhouse van alle gemakken is voorzien aan de binnenkant, is het exterieur ook niet achterwege gebleven. Het rieten dak en het gebruik van robuste houten balken zorgen voor een landelijke uitstraling. Door het toevoegen van industriële elementen, ontstaat er een fijne mix van landelijk en industrieel.  De stalen ramen en deuren van StalenDeurenHuys geven het bijgebouw de strakke en stoere look die het nog nodig had.

Functioneel en stijlvol

De deuren die in landelijk poolhouse zijn gebruikt, zijn niet zo maar stalen deuren. Deze zijn inklapbaar wat zowel functioneel als stijlvol is. Wanneer de deuren helemaal open staan, ontstaat er een vanzelfsprekende verbinding tussen het zwembad, de tuin en het terras op de hardhouten vlonder. De deuren en ramen zijn op maat gemaakt door StalenDeurenHuys.

___

Benieuwd hoe de retro, stalen deuren in de villa zijn verwerkt?
Neem dan vooral een kijkje bij dit exclusieve project.

Bouwbedrijf Homan | StalenDeurenHuys, the art of living

Poolhouse landelijk, stalen deuren, poolhouse bouwen, stalendeurenhuys, zwembad, the art of living

villa in boederijstijl, boederij, stalen deuren, stalen deur in villa, poolhouse, the art of living, wellness

stalen binnendeuren, stalen deuren, stalendeurenhuys, the art of living

Poolhouse landelijk, stalen deuren, poolhouse bouwen, stalendeurenhuys, zwembad, the art of living

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Meer projecten van StalenDeurenHuys bekijken?

stalendeurenhuys