Van Dinther Bouwbedrijf, landelijk wonen, landhuis

  • Van Dinther Bouwbedrijf
  • Runstraat 65
  • 5374 AB Schaijk

Landelijk wonen in bosrijke omgeving | Van Dinther Bouwbedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf staat bekend om het realiseren van prachtige droomhuizen. Met dit nieuwe project heeft Van Dinther Bouwbedrijf wederom een schitterend landhuis gerealiseerd. De opdrachtgevers wilden luxe combineren met landelijk wonen en hier heeft het bedrijf perfect op ingespeeld.

Rieten dak

Het prachtige rieten dak van deze villa is een echte eyecatcher. De kap en dakkapellen zijn gemaakt van vertind koper wat zorgt voor een goede basis. Daarnaast past het rieten dak perfect bij de sfeer van het landelijk wonen.

Van Dinther Bouwbedrijf, landelijk wonen, landhuis

Warm en luxueus

Het interieur is verzorgd door interieur- en meubelontwerper Robert Kolenik. Zijn stijl staat bekend als warm en luxueus, welke perfect bij het landelijk wonen in deze bijzondere villa. Robert Kolenik is verantwoordelijk voor de gehele inrichting van de woning. Vooral het opvallende trappenhuis, de hangende open haard en de keuken hebben zijn signatuur. Deze elementen maken dat het een echt droomhuis is geworden voor de bewoners.

Echt vakmanschap

Van Dinther Bouwbedrijf staat bekend om hun expertise en vakmanschap. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Dit blijkt uit hun gedrevenheid, perfectie en volmaakte afwerking. De opdrachtgevers zijn vaak ambitieus in hun dromen en hechten veel waarde aan hun bezit. Van Dinther Bouwbedrijf stelt daarom hoge eisen aan hun personeel en werkt enkel met echte experts.

Van Dinther Bouwbedrijf, landelijk wonen, landhuis

Droomhuizen

Voor het realiseren van echte droomhuizen bent u bij Van Dinther Bouwbedrijf aan het juiste adres. Geen enkele vraag is teveel en door hun jarenlange ervaring en kennis staat het bedrijf bekend op het gebied van exclusieve villabouw.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Van Dinther Bouwbedrijf

____

 

Van Dinther Bouwbedrijf, landelijk wonen, luxe landhuis

____

Meer projecten zien van Van Dinther Bouwbedrijf?