Landelijk wonen in luxe: een eigentijds design en doordachte styling 

Hemels Wonen

We nemen je graag mee naar een project van Hemels Wonen: een landelijke woning met luxueus interieur. Een prachtig voorbeeld van landelijk wonen in luxe, waarbij het luxueuze interieur een ruimtelijk gevoel creëert. Hemels Wonen heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Van nieuwbouwwoning tot verbouwing en van spa tot kantoor: voor elke ruimte biedt Hemels Wonen een totaalconcept en persoonlijke aanpak. Eigentijds design, topmerken, doordachte styling en moderne technieken vormen de essentie van een uitzonderlijke woonsensatie. Elementen die allemaal perfect zijn verwerkt en dus goed zichtbaar zijn in deze landelijke woning.

Ruimtelijk gevoel

In deze woning met luxueus interieur ontstaat een ruimtelijk gevoel doordat alle ruimtes qua materialen en sfeer mooi in elkaar overvloeien. Door veel gebruik te maken van dezelfde materialen ontstaat er een gevoel van rust en balans. In iedere ruimte voel je dat het klopt, ondanks dat de leefruimtes van elkaar gescheiden zijn met deuren. Om toch de verbinding te houden, is er gekozen voor stalen deuren met transparant glas. Ook het kantoor en de leefkeuken staan in verbinding met elkaar. Niet door een stalen deur, maar door een haard. Zowel via de werkkamer als via de leefkeuken heb je plezier van de doorkijkhaard.

De kracht van accessoires

Een hele nieuwe benadering van landelijk wonen. Een sprankelend interieur bestaat uit verschillende lagen waarin meerdere elementen met elkaar worden verweven. De schitterende accessoires voegen persoonlijkheid en karakter toe. In deze woonkamer resulteert dit in een warme en uitnodigende sfeer waar je in de avonden heerlijk kan ontspannen.

Waanzinnige wandtegels

Via de woonkamer kijk je zo naar de landelijke leefkeuken. In het keukenontwerp van deze woning zijn functie en stijl samengesmolten tot het creëren van de ideale keukennis. De waanzinnige wandtegels van Dauby maken deze nis dé blikvanger van de leefkeuken. Niet alleen de tegels uit de keuken maken dit luxueus interieur bijzonder, maar ook de wandtegels in het toilet en de badkamer creëren een prachtige uitstraling. Meerdere wanden in de badkamer en het toilet zijn bekleed met de keramische wandtegel uit de Piet Boon collectie. De glanzende, groengrijze tegel geeft het geheel een chique uitstraling.

Editor: Media Team

Datum: 08-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen