Landelijk wonen, Vermeer Architecten, Landelijk exterieur, Modern Exterieur, Tuin, Tuinontwerp, Voorgevel, Klassieke boerderij

Landelijk wonen | Vermeer Architecten

Landelijk wonen met moderne elementen in een prachtige omgeving.

Een klassieke boerderij omtoveren tot een comfortabele woning met moderne elementen. Dat was de opdracht voor Vermeer Architecten. De basis van de woning bestond uit de boerderij en de aangrenzende stal. Door beide ruimtes met elkaar te verbinden is er een riante woning ontstaan. Landelijke wonen met moderne looks, de woning is van alle gemakken voorzien!

Landelijk wonen

De woning gaat helemaal op in haar omgeving, maar verliest daardoor niet haar geborgen en warme uitstraling. In deze boerderij is het heerlijk landelijk wonen. Het exterieur laat dan ook niet veel los over wat er binnen allemaal gebeurt. Vanaf de voorzijde kijk je naar een gerenoveerde boerderij, maar als je binnenkomt, stap je een totaal nieuwe woning in.

Landelijk wonen, Vermeer Architecten, Landelijk interieur, Modern interieur, Betonlook vloer, Gietvloer, Houten elementen, Vide, Design lamp, Woonkamer, Living, Lounge

Betonlook gietvloer

Wanneer je binnenkomt zie je moderne elementen de landelijke looks aanvullen. Zo is de vloer voorzien van een betonlook gietvloer, en wordt er veel hout gebruikt. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen modern en landelijk.

Houten vide

Door gebruik te maken van vides ontstaat er ruimtelijkheid in de woning. Ook wordt er op een esthetische manier gezorgd voor verbinding tussen verschillende ruimtes. Vanuit de woonkamer voel je de ruimtelijkheid, maar ook hier is een balans gevonden, maar nu tussen ruimtelijkheid en geborgenheid.

Landelijk wonen, Vermeer Architecten, Landelijk interieur, Modern interieur, Betonlook vloer, Gietvloer, Houten elementen, Vide, Design lamp, Woonkamer, Living, Lounge

Oog voor detail

Deze woning ademt eenheid. Door met uiterste precisie details en accessoires te verwerken, heeft Vermeer een prachtig totaalconcept neergezet. De aandacht die in de details is gestopt, zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Een echte must voor de bewoners. Zo blijft de balans tussen modern en landelijk in stand.

Landelijk wonen, Vermeer Architecten, Landelijk exterieur, Modern Exterieur, Tuin, Tuinontwerp, Voorgevel, Klassieke boerderij

Exterieur

De voorzijde geeft een impressie van een klassieke woning, maar in de achtertuin zijn verschillende moderne elementen verwerkt. Ook zie je in het exterieur terug dat buitenlicht een grote rol speelt in deze woning. Door gebruik te maken van veel raampartijen, worden zoveel mogelijk ruimtes direct voorzien van daglicht. De ruimtes die niet direct worden voorzien van daglicht, worden indirect voorzien. De bewoners zijn erg trots op het eindresultaat, en genieten elke dag van het modern, maar landelijk wonen.

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Vermeer Architecten

___

Meer verrassende projecten van Vermeer Architecten zien?