Landelijke bed & breakfast met houten balken

Hout & Living

Heb je genoeg van het drukke dagelijkse leven? En heb je behoefte om helemaal tot rust te komen? Dan heb je het vast al eens overwogen om een huisje in de natuur op te zoeken. Deze woningen laten je even helemaal ontsnappen aan het hier en nu. Het perfecte voorbeeld hiervan is deze bed & breakfast met houten balken vormgegeven door Hout & Living.  

Houten balken, Hout & Living, Landelijk, The Art of Living

Landelijke sferen 

Deze bed & breakfast is voorzien van een prachtig ontwerp, dat tot in de puntjes werd uitgedacht. De gevel en de constructie van deze woning bestaat voornamelijk uit eikenhout. De houten balken bleven zichtbaar en op de gevel worden het eikenhout en de Beerse metselstenen fantastisch met elkaar afgewisseld. Het rieten dak maakt dat het concept compleet oogt en dat deze bed & breakfast landelijke sferen oproept.  

Groen uitzicht  

Toch bestaat de gevel niet alleen uit hout, maar ook uit enorme glazen puien. Dit is perfect om te genieten van het groene en rustgevende uitzicht. Er is voldoende natuur om de bed & breakfast heen en deze ramen zorgen ervoor dat je nog dichter tot de natuur kan komen. De buitenruimte wordt als het ware naar binnen gehaald. Een fijne bijkomstigheid is dat het interieur, ondanks de houten balken, zo niet te donker oogt. Op deze manier kun je je helemaal terugtrekken in de natuur. Zelfs als je aan het werk bent, want deze bed & breakfast beschikt ook over een eigen vergaderruimte.  

Hout & Living 

Hout & Living was verantwoordelijk voor de realisatie van dit landelijke huis met houten balken. Zij nemen de opdrachtgever volledig mee in het project om exclusief ambachtelijk maatwerk te kunnen realiseren dat aansluit bij jouw wens. Zij snappen dat hout sfeer brengt en dragen graag stijlvolle creaties aan om gehoor te geven aan hun ambities. Ben je benieuwd? Laat je dan vooral inspireren door de eindeloze mogelijkheden en beleef de rust van het buitenleven. 

Editor: Media team

Datum: 21-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living

Fotografie: Hout & Living