Landelijke keuken, bulthaup, high end kitchen, exclusief, luxe, houten keuen

  • bulthaup Nederland B.V.
  • Hogeweg 141-a
  • 5301 LL Zaltbommel

Landelijke keuken | bulthaup

Deze klassiek ogende woning is compleet verbouwd door architect Jurgen Weyne. De villa is omgetoverd tot een prachtige woning. Door het gebruik van hout ontstaat er een warme sfeer in de woning. De landelijke keuken is gerealiseerd door bulthaup en is dé eyecatcher van de woning.

Bijzondere verbouwing

Het plan was om de basis van de woning op te knappen. Toen de verbouwing eenmaal in gang werd gezet, besloten de bewoners om de gehele woning op de schop te nemen. De woning had een karakteristieke uitstraling, maar het interieur was erg klassiek. Het nieuwe interieur van de woning is zo ontworpen dat het nog steeds klassiek is, maar veel strakker oogt.

Authentieke details

De nieuwe landelijke keuken is het pareltje van de woning, Door de royale ruimte is er genoeg plek om uitgebreid te koken en te eten in de keuken. Door de combinatie van de klassieke en landelijke stijlen ontstaat er een aangename, huiselijke sfeer. Door het gebruik van robuust hout in combinatie met donkere details wist bulthaup een landelijke keuken te creëren die van alle gemakken voorzien is.

Unieke keukensystemen

Het Duitse bedrijf bulthaup ontwikkelt en produceert al jaren keukens die het leven eenvoudiger maken en de nadruk leggen op het beleven van bijzondere momenten in eigen huis. Ontwerp, ontwikkeling en productie zijn nauw bij elkaar betrokken binnen het bedrijf. Iedere keuken wordt op maat gemaakt. De keukens en leefruimtes van het bedrijf zijn van hoogstaande kwaliteit en volledig afgestemd op de architectuur van de ruimte.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

___

bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat

___

Meer projecten van bulthaup bekijken?


Web editor: Media team     |

Datum: 26 | feb | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media