landelijke meubels, de appelgaard, landelijk interieur, the art of living

  • De Appelgaard
  • Nijverheidstraat 31A
  • 4261TK Wijk en Aalburg

Landelijke meubels in gerenoveerde villa | De Appelgaard

Deze landelijk gelegen woonboerderij is recentelijk gerenoveerd, waardoor een compleet nieuw interieur samengesteld moest worden. De Appelgaard heeft een adviesplan gemaakt voor indeling, meubels en kleuren. Hierbij is ook de indeling van de woning iets aangepast. De wand tussen de woonkamer en eetkamer is veranderd en er zijn twee nieuwe haarden geplaatst. Middels deze minimale verbouwing is het resultaat toch heel overweldigend. De landelijke meubels zijn zo kenmerkend vanwege het introverte design en de natuurgetrouwe kleuren die ervoor gekozen zijn. Comfort, ontspanning en een huiselijk gevoel staan hier duidelijk voorop.

landelijke meubels, de appelgaard, landelijk interieur, the art of living

Klein verbouwen, groots resultaat

Een kleine renovatie pakt hier heel goed uit. In het achterste gedeelte van de woning zijn nieuwe vloeren gelegd in de zelfde stijl als het voorhuis. De andere vloeren zijn opnieuw geschuurd waardoor de vloer als nieuw oogt. Tevens is alles opnieuw geschilderd, waardoor je een fris geheel krijgt. Een aangename verandering is de bar in het achterhuis; een fijne setting om vrienden uit te nodigen. De professionals van De Appelgaard hebben op verzoek van de eigenaar een landelijk interieur met wat strakke elementen gekozen. De landelijke meubels zijn voornamelijk allemaal geleverd door de Appelgaard.

landelijke meubels, de appelgaard, landelijk interieur, the art of living

landelijke meubels, de appelgaard, landelijk interieur, the art of living

Meer over De Appelgaard

De Appelgaard beschikt over een sfeervolle showroom met een eigentijdse collectie meubelen, bijzonder smaakvolle woonaccessoires en bijpassende verlichting. Ze zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en hebben alles in huis voor een tijdloos, warm interieur. Kom vrijblijvend eens langs en laat je verrassen door hun stijl en expertise. Ze geven interieuradviezen, maken moodboards en ontwerpen in 2D en 3D. Bij De Appelgaard Interiors kan je ook terecht voor een passend interieurontwerp voor jouw bedrijfsruimte. Of het nu gaat om een nieuwe entree, het restaurant, het kantoor of een praktijkruimte, zij maken graag een persoonlijk en creatief ontwerp voor jou. Jouw smaak gecombineerd met hun passie voor meubels en materiaal staat garant voor succes.

____

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: De Appelgaard

____

De Appelgaard Interiors

____

Meer projecten bekijken van De Appelgaard?