Landelijke villa met hedendaagse touch

Livingstone

Deze schitterende woning is een unieke, landelijke villa met een adembenemende uitstraling. Dit komt doordat de architect goed naar de wensen van de bewoners heeft geluisterd. Aan de hand daarvan is hij met het project aan de slag gegaan en heeft hij deze woonwensen en -ideeën weten te vertalen naar dit exclusieve Livingstone concept. De prachtige villa kenmerkt zich nu door een indrukwekkende combinatie van een luxe en landelijke uitstraling. Let bijvoorbeeld eens op de witte gevel en de rode dakpannen. Ook de bijgebouwen zijn in een landelijke stijl ontworpen, maar kregen een hedendaagse touch. Al met al klopt alles tot in de kleinste details en kunnen de bewoners genieten van optimaal wooncomfort.

Villa, villabouw, Livingstone

Een totaalconcept

Een eerste aanblik weet direct te betoveren en maakt je nieuwsgierig naar wat de woning allemaal te bieden heeft. Zodra je de villa daadwerkelijk betreedt, zal je ontdekken dat je te maken hebt met een totaalconcept. De landelijke stijl van de villa is niet alleen kenmerkend voor het exterieur, maar ook in het interieur zijn diverse landelijke stijlkenmerken te herkennen. Daarnaast wordt ook de kleur wit veelvuldig gebruikt. Door de combinatie van wit en hout heeft het interieur een warme uitstraling gekregen. Bovendien zorgt het ervoor dat het geheel modern en stijlvol wordt.

Villa, villabouw, Livingstone

Meer over Livingstone

Livingstone heeft dan ook weer prachtig werk geleverd en een heeft een indrukwekkend eindresultaat neergezet. Het bedrijf zit dan ook al jaren in het vak en weer precies hoe de vertaalslag van ontwerp naar realisatie gemaakt moet worden. Zij nemen dan ook alles tijdens het volledige bouwproces voor hun rekening. Op deze manier hopen zij hun klanten te ontzorgen en het proces te vereenvoudigen. Iedere woning is dan ook maatwerk en sluit volledig aan bij de levenswijze van zijn bewoners. Dit betekent dat Livingstone ook iets voor jou zou kunnen betekenen. Je kunt dan ook altijd langskomen voor een oriënterend gesprek.

Editor: Media Team

Datum: 06-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Livingstone