previous arrow
next arrow
  • Vlassak-Verhulst
  • Moerstraat 33
  • B-2970 ’s Gravenwezel

Landgoed Sancta Maria | Vlassak-Verhulst

Exclusief bouwen en wonen

Ooit ruisten in dit ongerepte natuurgebied de stille troostwoorden van zorgende zusters. De ruimte, de prachtige natuur en de zuivere lucht zijn er nog altijd. De weldoende rust, de schoonheid en de ongeëvenaarde locatie ook. Net dát bracht exclusieve villabouwer Vlassak-Verhulst en Landgoed “Sancta Maria” op mooie ideeën.

Waar Noordwijkerhout en Noordwijk elkaar raken, daar ligt Landgoed “Sancta Maria”. Het is er onvermoedelijk stil. De natuur is er prachtig. Wind en water, duinen en bos. En rust. Een uitgelezen plek. Maar vooral: een geschenk uit de hemel voor wie op deze unieke toplocatie wil gaan bouwen en wonen.

Unieke, weidse kavels

Vlassak-Verhulst adviseert cliënten met concrete bouwplannen in verband met interessante bouwgronden, een extra service die de samenwerking met de opdrachtgever nog hechter maakt. Op het Landgoed “Sancta Maria” heeft de Belgische luxevillabouwer vier exclusieve, prachtig georiënteerde kavels gereserveerd die zeker voor een nadere kennismaking in aanmerking komen. Drie ervan – ‘uitzichtkavels’ genoemd – liggen aan de zuidwestelijke rand van het domein. Ze hebben hun naam niet gestolen: wie hier bouwt, zal het hele jaar door eindeloos kunnen genieten van rustgevende vergezichten over velden, landerijen en duinen. Het vierde kavel – een ‘boskavel’ – ligt te midden van prachtige, eeuwenoude bomen en nieuwe aanplantingen. Ook hier kan uw persoonlijke creativiteit – en die van uw landschaps-/tuinarchitect – vrijuit zijn gang gaan.Een blik op het liggingsplan van het landgoed en de verschillende kavels spreekt boekdelen: de kavels wachten enkel nog op uw droomvilla. Daarover kunt u uitgebreid informatie krijgen bij Vlassak-Verhulst, ‘single point of contact’ voor deze gronden.

The Art of Living, Exclusief wonen, Vlassak-Verhulst, lamp, verlichting, deuren, glas, hout, keuken, keukeninspiratie, kookeiland, laminaat, designkraan, designverlichting


Wie hier bouwt, zal het hele jaar door eindeloos kunnen genieten


 

The Art of Living, Exclusief wonen, Vlassak-Verhulst, lamp, verlichting, deuren, glas, hout, keuken, keukeninspiratie, kookeiland, laminaat, designkraan, designverlichting

Respect voor cultuurhistorische identiteit
Landgoed “Sancta Maria” is niet alleen een magnifiek gelegen domein. Het is ook een stuk cultuurhistorie. Daar heeft Vlassak-Verhulst al jarenlang ervaring mee. Haar respect voor de geschiedkundige en culturele achtergrond van een project illustreert ze op magistrale wijze met het pand in ’s Gravenwezel waarin zij haar kantoren heeft ondergebracht.

The Art of Living, Exclusief wonen, Vlassak-Verhulst, woonkamer, design, sfeervol, modern, televisie, decoratie, woonkamerinspiratie, interieurinspiratie

 


Uw woning zal moeiteloos en esthetisch verantwoord harmoniëren met het landschap 


The Art of Living, Exclusief wonen, Vlassak-Verhulst, keuken, verlichting, steen, vloer, visgraat motief, wit, keukenapparatuur, marmer, laminaat, stucwerk

Wonen op een landgoed
Brede lanen, grote percelen, veel groen, rust en stilte… Bouwen en wonen op Landgoed “Sancta Maria” is een voorrecht. De unieke locatie en de groene omgeving hebben bovendien als voordeel, dat u behoorlijk vrij bent in het kiezen van de stijl van de woning. Op het niveau van Vlassak-Verhulst bent u immers altijd verzekerd van een smaakvolle, kwalitatief erg hoogstaande uitwerking van uw woondroom. Uw woning zal dan ook moeiteloos en esthetisch verantwoord harmoniëren met het landschap.

Landgoedgevoel
Vlassak-Verhulst neemt haar gemotiveerde kandidaat-bouwers daarom graag mee voor een bezoek aan dit schitterend gelegen domein om er de geselecteerde kavels te bekijken. En er het pure landgoedgevoel te ontdekken. Uw single point of contact dhr. Jo Lauryssen Sales Director Vlassak-Verhulst, verwelkomt u zeer graag, voor een eerst vrijblijvend gesprek op Landgoed “Sancta Maria” of ten kantore bij Vlassak-Verhulst.

 

__

Contactgegevens: